bet365 livestreamar matchen.

Det blev hela 3–0 när Real Sociedad tog emot Leganes förra säsongen, på Estadio Anoeta i den spanska La Liga. Något liknande är långt ifrån omöjligt att vi ska få se även denna gång, då Real Sociedad spelar riktigt bra medan Leganes klarar inte av att hitta formen - även med de nya tränarna. I vanlig ordning kommer Real Sociedad att göra mål och i vanlig ordning kommer Leganes att släppa in mål. Därmed är det givet för mig att lägga ett spel på en rak etta i matchen.

Tabelltrean Real Sociedad, med lika många poäng som Barcelona och Real Madrid i toppen (som dock har en match mindre, El Clasico, spelad), går som tåget och bara gör mål på allt och alla. De har tre segrar på de fyra senaste matcher, men även när de förlorar så lyckas de ändå göra mål. Endast borta mot Athletic Bilbao har Real Sociedad misslyckats med bedriften. I den senaste matchen slog Real Sociedad den stora överraskningen Granada med 2–1, efter en mycket stabil insats från hela laget.

Motståndarna Leganes är fortfarande jumbon, med sina fem poäng på tolv spelade matcher. I samband med tränarbytet kom en seger hemma, men den segern kom mot nykomlingar Mallorca, som har fem raka bortaförluster i La Liga. Leganes är inte så mycket bättre själva på bortaplan, där de har fyra förluster och ett kryss mot Valencia. Spelet har inte stämt efter tränarbytet heller, då Leganes förlorade med 0–5 borta mot Real Madrid. Leganes kommer till denna match från en 1–2-förlust hemma mot Eibar, som befinner sig på den nedre halvan av tabellen.

Inför matchen ser skadeläget ut på följande sätt. Real Sociedad saknar Martin Ödegaard och Asier Illarramendi (sedan ett tag tillbaka). De återfår Aritz Elustondo. För Leganes del saknas igen Marc Navarro, Ruben Perez, samt Szymanowski som förvisso inte har spelat någon match denna säsong. Nytt avbräck är ytterbacken Jonathan Silva (avstängd på grund av fem gula kort) samt den centrala mittfältaren Cristian Rivera.

I sin senaste match visade Leganes inga tecken på förändring, vare sig i spelet eller attityden, i mitt tycke. Real Sociedad å andra sidan visar att de vill ännu mer än vad de hittills har visat. Kvalitén finns dessutom i truppen för att laget ska gå riktigt långt denna säsong. Då är det viktigt att plocka att poäng i ett sådant möte. Eftersom allting talar för en Real Sociedad seger på fredagens La Liga match finner jag ett stort värde i oddset 1.70 på att hemmalaget tar samtliga tre poäng.

Själva oddset finnes hos bet365 - men även hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva Real Sociedad:
Alex Remiro, Nacho Monreal, Robin Le Normand, Diego Llorente, Joseba Zaldua, Mikel Oyarzabal, Igor Zubeldia, Mikel Merino, Adnan Januzaj, Portu & Willian Jose.

Bekräftad startelva Leganes:
Ivan Cuellar, Roberto Rosales, Unai Bustinza, Dimitrios Siovas, Kenneth Omeruo, Rodriguez, Roque Mesa, Oscar, Recio, Jose Arnaiz & Martin Braithwaite.
---

This is the stats tab
This is the post tip