bet365 livestreamar matchen.

Omgång 28 av den spanska La Liga inleds på Anoeta där Real Sociedad tar emot Levante. Båda lagen kommer till mötet med flera förluster i ryggen. Marknaden har hemmalaget som en favorit till nästan dubbla pengar. Dock är det för många skador och avstängningar på Real Sociedad för att det ska finnas något värde i det oddset, i mitt tycke. Då båda lagen har haft problem på sistone att göra mål ska det inte erbjudas en bit över dubbla pengar på att matchen slutar med högst två mål.

Efter att ha misslyckats med att göra mål i två matcher i rad, mot Girona och Atletico Madrid, blev det 2 - 5 senast borta mot Sevilla. Men det var dels en bortamatch och dels ett Sevilla som lämnade stora luckor i defensiven. Det jag menar är att Real Sociedad nästan aldrig släpper in så många mål bakåt, då laget är starka i defensiven och spelar smart. I offensiven har de sin skyttekung Willian Jose fortfarande avstängd, så tränaren Imanol Alguacil för förlita sig på de övriga anfallarna, som han öppet har varit missnöjd med.

En avstängning på den centrala mittfältet har Real Sociedad, då Igor Zubeldia är avstängd. I övrigt är det skador på Joseba Zaldua, Diego Llorente och Asier Illarramendi.

Levante är relativt skadefria, men vad gör det när formen är usel. De kommer från en 0 - 2 förlust hemma mot Villarreal där Levante lyckades hålla nollan fram tills slutminuterna. Levante har tre raka förluster med endast ett mål framåt, som kom i 1 - 2 förlusten mot Real Madrid. De är tillräckligt starka i defensiven för att hålla undan Real Sociedads andrahandsval till anfallare. Ett kryss och ett mållöst möte är inte fy skam för Levante som behöver plocka poäng för att inte hamna i bottenträsket.

Det är knappt något som talar för att det ska bli ett målkalas i matchen, enligt mig. Med tanke på skadorna, avstängningar och formen hos båda lagen är oddset 2,07 på att matchen slutar under 2,5 mål av stort värde spelmässigt.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Geronimo Rulli, Theo Hernandez, Joseba Zaldua, Raul Navas, Aritz Elustondo, David Zurutuza, Ander Guevara, Mikel Merino, Adnan Januzaj, Sandro Ramirez & Mikel Oyarzabal.

Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Chema, Rober Pier, Ruben Vezo, Antonio Luna, Jose Campana, Enis Bardhi, Coke, Ruben Rochina, Borja Mayoral & Jose Luis Morales.
---

This is the stats tab
This is the post tip