På Estadio Anoeta är Real Sociedad stora favoriter till att vinna mot Mallorca i den spanska La Liga. Real Sociedad är sexa i tabellen och högst involverade i kampen om Europa League platserna. Anmärkningsvärt är också att de spelar både en attraktiv och schysst fotboll. Ytterst sällan drar de på sig gula kort. En av anledningar är att de inte har behövt det heller. Detsamma kan vi inte säga om gästerna Mallorca, som är det sämsta bortalaget i ligan med väldigt mycket frustration kring sig.

Efter 20 spelade La Liga matcher har Real Sociedad fått 40 kort totalt. Det är ett snitt på 2 kort per match. Det är ingenting för att vara La Liga. Det är ingenting som Real Sociedad heller behöver skämmas över. Till och med när Real Sociedad förlorar, som senast mot Betis med hela 0 - 3 på bortaplan drog endast Diego Llorente på sig ett gult kort. Inga andra Real Sociedad drog på sig något kort. Så det är ett snällt lag, som trots sin lilla formsvacka med två raka förluster sköter sig ute på planen.

Mallorca har efter 20 spelade omgångar 47 kort totalt. Det är ändå 7 kort mer än Real Sociedad. Statistiken är ändå lite missvisande, eftersom väldigt många av dessa 47 kort har kommit på bortaplan. Anledningen till detta är att Mallorca har ett kryss och åtta förluster på bortaplan. Förvisso skötte de sig i sin senaste bortamatch mot Granada, där Mallorca endast drog på sig ett gult kort. I nästa match, hemma mot Valencia, tog de igen det och hade fyra gula kort innan domaren blåste av matchen.

Domaren i detta möte är Santiago Jaime Latre, som snittar strax över fem kort per match. Denna säsong har han inte dömt Real Sociedad men Mallorca har han dömt en gång. Förra året dömde han två av Real Sociedads matcher. I båda matcherna visade han ostskivan två gånger till Real Sociedad spelarna. Mallorca har han dömt i förlustmatchen borta mot Getafe, där fem Mallorca spelare blev varnade. Detta möte behöver inte bli grinigt men Mallorca ska ändå dra på sig fler kort än Real Sociedad.

Spelet blir att Mallorca drar på sig flest kort i matchen, till 1.87 i odds.

Själva oddset finnes hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Real Sociedad:
Alex Remiro, Aihen Muñoz, Diego Llorente, Robin Le Normand, Joseba Zaldúa, Mikel Merino, Martín Zubimendi, Martin Ødegaard, Mikel Oyarzabal, Alexander Isak & Portu.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Mallorca:
Manolo Reina, Fran Gámez, Martin Valjent, Aleksandar Sedlar, Antonio Raíllo, Lago Júnior, Dani Rodriguez, Iddrisu Baba, Salva Sevilla, Ante Budimir & Cucho.
---

This is the stats tab
This is the post tip