Åttondelsfinal i den spanska cupen där Real Sociedad är stora favoriter på Anoeta att ta sig förbi Mallorca till en kvartsfinal. Något som inte borde vara ett bekymmer med tanke på dagsformen. Real Sociedad har sju raka segrar bakom sig. Både anfallsspelet och försvaret är i högform. Mallorca har spelat okej på hemmaplan men fortsätter att slita på resande fot. Samma scenario väntas det bli mot hemmastarka Real Sociedad - som har fem raka segrar över Mallorca i ligaspelet.

I La Liga går Real Sociedad som tåget. En tredje plats i tabellen vittnar om en framgångsrik säsong. Med en match mer spelad är det 3 poäng upp till de regerande mästarna Real Madrid och ytterligare 3 till stormakten FC Barcelona. I cupen har det varit parkpromenader mot Cazalegas, CD Coria innan UD Logrones sist besegrades med 1 - 0. Bakom sig har Real Sociedad en skön derbyseger över Athletic Bilbao med 3 - 1, som stärker självförtroendet ännu mer.

Även Mallorca har gjort det bra i Copa del Rey. De har utklassat Autol. Dock blev det tufft därefter mot Real Union och Pontevedra - där en förlängning krävdes för att fälla avgörandet. I ligan ligger Mallorca i ingenmanslandet, på en mittenplacering. Efter omstarten har det blivit en hemmaseger över Valladolid, men också två bortaförluster mot Getafe och Osasuna, utan att Mallorca har hittat nätmaskorna. Ett liknande resultat kan det bli mot Real Sociedad.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Real Sociedad vinner matchen och alltså slår ut Mallorca efter ordinarie tid.

Speltips Real Sociedad - Mallorca:
1. Odds 1.73 hos Lucky Sports.

This is the stats tab
This is the post tip