bet365 livestreamar matchen.

Real Sociedad har tagit sig till semifinalen i den spanska cupen, Copa del Rey, där de är favoriter till att vinna turneringen till en bit över dubbla pengar. De gjorde en makalös insats borta mot Real Madrid, som de slog ut med siffrorna 4 - 3 efter fulltid. Wow! Alla matcher utom en match som Real Sociedad har spelat i cupen har varit väldigt målrika och jag ser ingen anledning till att detta borde ändras när den stora överraskningen, Mirandes - mittenlaget från Segunda Division- står näst på tur i cupen.

Resan för Real Sociedad började med ett 8 - 0 kross borta mot Becerril, som följdes upp med en 4 - 0 vinst borta mot Ceuta. Sedan klev La Liga lagen in och Real Sociedad vann hemma med 2 - 0 mot Espanyol, innan det blev 3 - 1 hemma mot Osasuna. Och senast då 4 - 3 mot Real Madrid, som är laget som har släppt in minst mål i Spanien denna säsong. Real Sociedad kommer till semifinalen från en stark 2 - 1 ligaseger över Athletic Bilbao, där Real Sociedad fortsätter att imponera i offensiven.

Defensiven håller en okej klass, men där är Real Sociedad fortfarande sårbara. De släpper in en hel del mål i ligan, samt att de har gjort det också i de senaste cupmatcherna. Detta är något som borde ge Mirandes en bra chans att utnyttja och sätta dit ett mål själva. Mirandes har redan slagit ut tre La Liga lag, samtliga på hemmaplan, där det har blivit 2 - 1 mot Celta Vigo (efter förlängning), 3 - 1 mot Sevilla och senast blev det hela 4 - 2 mot Villarreal. Det råder ingen tvekan om att Mirandes är farliga.

Även i La Liga 2 har Mirandes varit skickliga på att både släppa in mål och göra mål. Senast blev det 2 - 2 borta mot Sporting Gijon. Huruvida Mirandes klarar av att skrälla igen återstår att se. Själv anser jag att chanserna är stora att det går som det brukar göra när Mirandes är i farten och att Real Sociedad fortsätter på den goda formen och gör en massa mål igen. Detta möte ska bara bli målrikt. Marknaden erbjuder oddset 1.80 på att vi ska få se minst 3 mål i matchen och det oddset duger fint.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Real Sociedad:
Alex Remiro, Joseba Zaldua, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Mikel Oyarzabal, Mikel Merino, Martin Oedegaard, Adnan Januzaj, Portu & Alexander Isak.

Preliminär startelva Mirandes:
Jesus Regillos Moya Limones, Alexander Gonzalez, Odei Onaindia, Sergio Gonzalez, Enric Franquesa, Mickael Malsa, Antonio Sanchez, Alvaro Rey, Alvaro Pena, Martin Merquelanz & Matheus Aias.
---

This is the stats tab
This is the post tip