En tuff uppgift väntar för Alexander Isak och hans Real Sociedad när de gästas av stormakten Real Madrid i den spanska La Liga. Real Madrid är fortsatt tabellettan, med fem raka segrar i ligaspelet, där de har sju poäng fler än Real Sociedad. Båda lagen har varit svårslagna denna säsong. Real Sociedad är ett av tre lag som har släppt in minst mål. Dock har Real Madrid varit helt överlägsna i anfallsspelet. Med forwards i toppslag och på en världsklass nivå lutar allting mot en ny seger för "marängerna".

Målsättningen inför säsongen var att komma bland de topp 4 lagen, för att få spela i Champions League. Real Sociedad har gjort det strålande och tagit 29 poäng efter 15 omgångar. Lika många som de regerande mästarna Atletico Madrid, som dock har en match mindre på kontot. En tredje plats i tabellen är ett utmärkt resultat. Dock är inte formen helt på topp. Trots att anfallsstjärnan Mikel Oyarzabal har återvänt har varken han eller Alexander Isak eller någon annan lagkamrat lyckats näta i de två senaste La Liga omgångar. Där har det blivit mållöst i ett kortrikt möte mot Valencia samt en 0 - 1 förlust mot nykomlingen Espanyol.

Carlo Ancelotti har inte haft några bekymmer med att ersättare legendaren Zinedine Zidane som tränare. Visst hade de lite bekymmer inledningsvis. Dock är detta historia. Formen är helt fenomenal. Real Madrid har 7 raka segrar i ryggen, i alla tävlingar. Nyligen krossades Granada med 4 - 1. Sedan en komfortabel seger över Sevilla med 2 - 1, där skytteligaledaren Karim Benzema bidrog med mål och anfallskollegan Vinicius Junior. Karim Benzema blev matchvinnaren senast också i 1 - 0 segern över Athletic Bilbao och är därmed uppe i 12 mål och 7 assister i ligaspelet. Tvåan i La Ligas skytteligan är Vinicius Junior med 9 mål.

I Real Sociedad är det avbräck på två nyckelspelare. Inte vilka som helst, utan mittfältarna Mikel Merino och David Silva. Utan dem försvinner en massa kreativitet där Alexander Isak och Mikel Oyarzabal tvingas skapa magi på egen hand. Med Karim Benzema och Vinicius Junior i högform går det inte att blunda för att Real Madrid har en stor chans till seger. Betydligt större än vad marknaden föreslår med sina odds. Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på en rak Real Madrid seger i toppmötet.

Speltips Real Sociedad - Real Madrid:
2. Odds 2.25 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Diego Rico, Robin Le Normand, Igor Zubeldia, Andoni Gorosabel, Cristian Portu, Martin Zubimendi, Ander Guevara, Adnan Januzaj, Alexander Isak & Mikel Oyarzabal.

Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Luka Modric, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Rodrygo Goes, Karim Benzema & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip