På Anoeta tar Real Sociedad emot Valencia i den spanska La Liga. Real Sociedad är favoriter till att vinna. I mitt tycke ska de vara megafavoriter till seger, med tanke på att Valencia är så långt ifrån det laget vi tidigare har sett dem genom åren. Valencia har sålt sina bästa spelare och tagit in halvkassa ungdomar som inte har utmärkt sig på något sätt. Efter en lysande förra säsong har Real Sociedad fortsatt imponera även inledningsvis och ska inte ha några större bekymmer med att ta samtliga poäng.

Real Sociedad började ligan med att spela 1 - 1 borta mot Valladolid för att därefter möta de regerande mästarna Real Madrid. Direkt visade Real Sociedad att de har förstärkt försvarsspelet och klarade av att hålla nollan i ett mållöst möte. I nästa match upprepade Real Sociedad bedriften när de slog Elche borta med 3 - 0. Offensivt har Real Sociedad alltid varit starka. När de nu dessutom har blivit stabilare i försvaret kan vi räkna med ännu fler segrar fortsättningsvis. Nästa borde komma mot Valencia.

Det fortsätter att blåsa kalla vindar i Valencia, där fansen gång på gång går i protester mot ägaren Peter Lim och hans familj. Det är inte så konstigt heller med tanke på vad som sker i laget. De bästa spelarna har sålts och ingen direkt förstärkning har gjorts. Hemma på Mestalla klarar Valencia att kriga till sig poäng, där det inledningsvis blev en seger mot Levante med 4 - 2 och senast 1 - 1 mot nykomlingar Huesca. På bortaplan är de svaga och där blev det förlust mot Celta Vigo med 1 - 2 i ligan.

Till denna match har Valencia målvakten Jasper Cillessen skadad, samt båda mittbackarna Gabriel Paulista och Eliaquim Mangala. Dessa är rejäla avbräck i försvaret med tanke på vilka två alternativ som får spela i stället. Då är det inte så konstigt att Valencia släpper in en massa mål. Det kommer de garanterat att göra mot Real Sociedad också. Även yttern Carlos Soler är skadad, vilket är en försvagning i offensiven. Real Sociedad ser glödheta ut. Med en seger i ryggen ska de klara av att vinna igen.

Speltips Real Sociedad - Valencia:
1 - odds 1.60 hos Nordicbet , Betsafe & Betsson .

---
Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Nacho Monreal, Robin Le Normand, Aritz Elustondo, Andoni Gorosabel, Mikel Merino, Martin Zubimendi, Adnan Januzaj, David Silva, Ander Barrenetxea & Alexander Isak.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Domenech, Thierry Correia, Mouctar Diakhaby, Hugo Guillamon, Jose Gaya, Daniel Wass, Geoffrey Kondogbia, Yunus Dimoara Musah, Álex Blanco, Lee Kang-in & Maximiliano Gomez.
---

This is the stats tab
This is the post tip