bet365 livestreamar matchen.

På Anoeta spelas ett spännande möte i La Liga mellan Real Sociedad och Villarreal. Det är två lag som befinner sig på den nedre halvan av tabellen. Marknaden har hemmalaget som en liten favorit till cirka 2,45 i odds, medan Villarreal fortfarande är involverade i bottenstriden - även om de har en fördel, med fyra poäng upp. Båda lagen har varit skickliga på att göra mål. Då även tidigare inbördesmöten har varit målrika är chansen stor att även denna match slutar med minst tre mål totalt.

När lagen möttes första gången denna säsong hade Villarreal stora problem och förlorade matchen med 1 - 2 på hemmaplan. Då hade inte Villarreal kommit igång alls, till skillnad från hur de spelar för tillfället. I dag spelar Villarreal offensivt och har fått igång sina anfallare, vilket var givetvis väntat. Villarreal har gjort 4 mål på Barcelona, 3 mål på Vallecano och 2 mål på lag som Levante, Celta Vigo och Leganes i den senaste matchen, som slutade 2 - 1.

Dessvärre släpper Villarreal också in en hel del mål, vilket de har gjort hela säsongen egentligen. Det är svår att möta Real Sociedad på bortaplan, i synnerhet när de också har kommit igång med målskyttet. Förutom Willian Jose har även Juanmi hittat formen och gjorde senast mål borta mot Barcelona i 1 - 2 förlusten. Senast Real Sociedad misslyckades göra ett mål var mot Atletico Madrid. Men därefter har det blivit 7 matcher i rad, där Real Sociedad har gjort minst ett mål i. I mitt tycke ser anfallsspelet bättre ut än på länge, så här kan det bli en hel del mål från Real Sociedads sida.

Båda matcherna mellan Real Sociedad och Villarreal förra säsongen slutade med över 2,5 mål. Se här:

La Liga: 27/1, 2018
Villarreal 4 - 2 Real Sociedad

La Liga: 25/8, 2017
Real Sociedad 3 - 0 Villarreal

Villarreal är ute ur Europa League, efter kvartsfinal förlusten mot Valencia, och kan lägga all krut på ligan nu.

Då det är två offensivt formstarka lag som ställs mot varandra är chanserna väldigt goda till att matchen återigen slutar med minst tre mål. Marknaden erbjuder 1,80 i odds på utfallet över 2,5 mål i matchen och det är taget.

Själva oddset 1,80 på att det blir över 2,5 mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Geronimo Rulli, Joseba Zaldua, Aritz Elustondo, Raul Navas, Aihen Munoz, Mikel Merino, Luca Sangalli Fuentes, Ruben Pardo, Mikel Oyarzabal, Juanmi & Willian Jose.

Bekräftad startelva - Villarreal:
Andres Fernandez, Mario Gaspar, Alvaro Gonzalez, Ramiro Funes Mori, Xavier Quintilla, Samuel Chukwueze, Vicente Iborra, Santi Cazorla, Pablo Fornals, Carlos Bacca & Karl Toko Ekambi.
---

This is the stats tab
This is the post tip