bet365 livestreamar matchen.

På Estadio Anoeta ska Real Sociedad klara av att slå Villarreal betydligt oftare än varannan gång. Marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på en rak etta i matchen och det är av stort värde, i mitt tycke. Även om Villarreal har spelat bra på sistone kommer de att släppa in en hel del mål mot Real Sociedad, som ska klara av att hålla tätt bakåt och inte släppa in fler mål än vad de gör framåt. Real Sociedad bara öser in mål, till och med mot de bästa lagen, så Villarreal har en väldigt liten chans här.

Jag är imponerad av Real Sociedads anfallsspel, som fortsätter att göra mål. Till och med när självaste Barcelona kommer på besök, som ständigt jagas av ärkerivalen Real Madrid, producerar Real Sociedad ändå. Real Sociedad lyckades näta två gånger i 2 - 2 matchen mot Barcelona. Därefter nätade Real Sociedad hela fyra gånger borta mot Osasuna, i en match som slutade 4 - 3 till Real Sociedad. I och med detta är Real Sociedad det tredje bästa offensiva lag, efter Barcelona och Real Madrid.

Backlinjen hos Real Sociedad har blandat och gett, även om de har lyckats hålla nollan några gånger. På hemmaplan är Real Sociedad stabila i försvaret, där de har släppt in 9 mål på 8 matcher. Det är bra med tanke på att de har nätat 17 gånger. Snittet ligger högre än två mål per hemmamatch. Motståndarna Villarreal har spelat bra på sistone, men har ett försvar som inte alltid presterar bra. Med 25 insläppta mål på 18 matcher är det bara Levante som har släppt in några fler i övre halvan av tabellen.

Villarreal parkerar på en 10:e plats efter att ha tagit två raka segrar mot Sevilla och Getafe. Där gjorde Villarreal imponerande insatser, där deras offensiv också är stark. Fast Real Sociedad är ändå klart hetare, speciellt i hemmaspelet mot mer namnkunniga lag. Då har Real Sociedad en förmåga att växla upp och hitta ytterligare en nivå och gör nästan alltid en stark prestation. Real Sociedad har en poäng upp till fyran Atletico Madrid, som sitter på den sista Champions League biljetten.

Det är klart fördel för Real Sociedad, som öser in en massa mål, match efter match. Jag är övertygad om att så blir fallet när Villarreal kommer på besök samt att Real Sociedad klarar av att göra fler mål än gästerna under 90 minuters tid.

Därmed lägger jag ett spel på att Real Sociedad vinner matchen, till 1.85 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Real Sociedad:
Alex Remiro, Nacho Monreal, Diego Llorente, Igor Zubeldia, Joseba Zaldua, Ander Guevara, Mikel Oyarzabal, Mikel Merino, Martin Odegaard, Portu & Willian Jose.

Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Xavier Quintilla, Andre Zambo Anguissa, Vicente Iborra, Samuel Chukwueze, Manu Trigueros, Moi Gomez & Gerard Moreno.
---

This is the stats tab
This is the post tip