Texten försvann precis när jag var klar med en mästerlig rek, så det blir en något bristfällig rek med samma poäng istället...

New York Red Bulls kommer vinna hemma mot San Jose Earthquakes för att man är ett betydligt bättre lag och är revanschsugna efter den snöpliga förlusten i förra årets semifinal mot just San Jose.

Båda lag har mer eller mindre ordinarie manskap tillgängligt, och även fast det inte är bekräftat att Henry kan spela för Red Bulls ännu så är jag inte orolig. Red Bulls knöt även till sig en av MLS absolut bästa mittfältare förra veckan i Dwayne De Rosario. Han är precis den offensiva kraft på mittfältet som Hasse Backe så länge letat efter.

Jag är 100% säker på att Red Bulls kommer att komma komma före San Jose när årets tabell summeras. Båda lag har fem poäng efter fyra matcher. Red Bulls har dock spelat riktigt bra, men inte fått den utdelning man förtjänat.

Här tycker jag ettan är mycket trolig och blev väldigt positivt överraskad när jag såg att ettan betalade 1,80 hos Ladbrokes.

Och som sagt... Ursäkta kort rek, men orkar inte skriva ner allt jag hade skrivit igen när det försvinner.

LYCKA TILL VID RYGG!

This is the stats tab
This is the post tip