Tidiga CL-matchen bjuder på Rennes mot Chelsea.
Mitt speltips: Rennes att få över 3,5 hörnor. 1.73 hos Unibet . Testar även en slant på Rennes att ha flest hörnor till 3.30 på samma bolag.

Lite i skymundan har Chelsea börjat rada upp hållna nollor. Sammanföll med att Mendy kom in i laget förvisso. Noll insläppta på 270 minuter i CL och ett insläppt senaste fyra PL-matcherna är starka papper. Svåra att göra mål på för dagen.

Rennes måste försöka anfalla och göra mål här. Efter tre matcher har de blott en inspelad poäng, då har de ändå haft den lättaste gruppspelsmatchen redan (Krasnodar hemma).

1 Chelsea 3 2 1 0 7-0 7
2 Sevilla 3 2 1 0 4-2 7
3 FK Krasnodar 3 0 1 2 3-8 1
4 Rennes 3 0 1 2 1-5 1

I motsvarande möte för tre veckor sedan fick Rennes en tidig utvisning och två straffar emot sig. Lyckades ändå vinna hörnstatistiken på Stamford Bridge. Samma vecka åkte de till PSG och vann hörnstatistiken med 7-2. I ligan snittar de nästan sex egna hörnor/match den här säsongen. Är bakom Lyon laget som har flest crosses per match i franska ligan.

Även utan publik på läktarna är Rennes ett annat lag hemma jämfört med borta. Slaktade Krasnodar i första gruppmatchen (otur att bara få med sig 1-1) medan de blev slaktade själva av Sevilla i runda två. Chelseamatchen på Stamford Bridge hann aldrig bli någon riktig match pga röda kort och straffar. Men det här mönstret gick igen även när laget spelade Europa League för någon säsong sedan och slog Arsenal med 3-1 hemma för att sedan förlora borta.

Chelseas hörnstatistik senaste matcherna (Chelseas siffror först):
4-7 mot Newcastle.
6-7 mot Sheffield United.
2-3 mot Rennes.
4-3 mot Burnley.
4-6 mot Krasnodar.
6-9 mot Man United.
2-5 mot Sevilla.

Har alltså förlorat hörnstatistiken i sex av sju matcher mot blandat motstånd. I fem av sju har de släppt till minst fyra hörnor - i de andra har de släppt till tre. Spelar generellt med offensiva yttrar som inte alltid ger jättebra stöd till ytterbackarna (som också är offensiva) - så det är ofta där ytor uppstår. Rennes har ett par skickliga yttrar och har fått tillbaka spelare senaste veckorna. Tycker de bör ha bra chans att slå den här hörnlinan och t o m "vinna" hörnmatchen.

This is the stats tab
This is the post tip