Tottenham sparkar igång Europa-spelet på Roazhon Park i Rennes där Ligue 1-motståndare väntar och min teori inför denna tillställning är att det bör bli en målsnål historia.

Tottenham gick som tåget, i alla fram till helgens möte med Crystal Palace där de föll med blytunga 3-0. Innan det hade Spurs en resultatrad på tre raka segrar och detta med hållen nolla dessutom. Nu ska de hitta tillbaka till vinnarspåret när det vankas Europa Conference League-premiär och detta mot ett Ligue 1-motstånd som i regel inte bjuder på några större målkalas.

Rennes noteras för två raka förluster, båda med 2-0. När ligaspelet återupptogs efter landslagsuppehållet i helgen som var föll de med dessa siffror på hemmaplan mot Reims. Samma siffror blev det i bortamatchen mot Angers precis före uppehållet och innan det stod fransmännen förvisso för en målglad historia, men det mot norska Rosenborg på bortaplan där de vann med 3-1.

Nu höjs kvalitén på motståndare och då tror jag att det blir svårare med målskyttet igen. Rennes offensiv har som sagt två raka matcher utan nätkänning och defensiven håller ändå hygglig klass. Tottenham nollades ju senast de också, men offensiven håller en väldigt hög klass, men frågan är om den levererar på bortagräs i en tuff bortamatch?

SPELTIPS
Under 2,5 mål i matchen till 1.81 hos Unibet .
Resultat som 1-1 / 0-1 är inte helt otänkbart i min bok.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip