Speltips Riga - Malmö FF

Malmö FF spelar retur mot Riga på tisdagen.
Mitt speltips: Hemmalaget gör under 0,5 mål. Finns på Nordicbet, Betsafe eller Betsson till bra odds. Ett alternativ kan vara att ta båda lagen att inte göra mål - men min idé här är framför allt att letterna inte nätar.

Första matchen slutade 1-0. Lever alltså tillräckligt mycket för att Malmö ska ta den här matchen på största allvar. Ingen bra insats av Malmö mot ett lag som höll låg allsvensk klass/Superettanklass. Nu fick de ett rött kort hyfsat tidigt, men fram till dess skapade de absolut ingenting av värde. Som lag är de inte inne i en särskilt bra period då de inte är Lettlands bästa lag för dagen. Lagen från Lettland har inte direkt rosat marknaden i Europaspelet i övrigt - övriga lag förlorade mot motstånd från Färöarna hemma, Litauen borta och kryss mot ett makedonskt lag hemma. Ett tecken på att ligan inte direkt håller toppklass. Spelaren som blev utvisad i första mötet var Muritala, som startade som striker senast. Knappast ett plus att han, som de värvade från en lokalrival, är avstängd här. Han var tänkt som ersättare til fjolårets bäste målskytt, som de tappade efter förra säsongen.

Så fick Malmö då äntligen hålla nollan i Allsvenskan. 4-0 mot Sirius, Christiansen tillbaka och mungipor uppåt. Att Johan Dahlin är tillbaka som målvakt är bra för laget, då han sprider ett helt annat lugn än Marko Johansson. Klubben och laget har efter de senaste tio åren skaffat sig ordentligt med erfarenhet från den här typen av matcher. Var rätt så länge sedan de gick på en nit i en tidig kvalomgång. Här vet de att det enda som gäller något är att Riga inte får näta - för då är det match av det här. Så räknar med att Malmö inte bjuder på något och spelar smart. Kan de undvika enkla misstag så bör de ha riktigt bra chans att hålla nollan här, för motståndet är inte bra.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Riga - Malmö FF
Spela på Speltips Riga - Malmö FF
Polsater - 13 Juli 2021 - 08:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Allan - 2021-07-13 12:43

Kommer denna idé från rätt bok då ?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming