På Rujevicastadion får kroatiska Rijeka besök av Napoli från Italien, i den tredje omgången av Europa League. Napoli är alldeles för stora favoriter på marknaden, till att vinna matchen, med tanke vilka skrällar de har stått för, i negativ bemärkelse. Rijeka har förlorat sina båda inledande matcher mot Real Sociedad och AZ Alkmaar men är ändå hemmastarka och svåra att bryta ner. Napoli ska ändå självklart vara favoriter till seger, men någon utklassning från deras sida tvivlar jag starkt på att det sker.

Rijekas form i den kroatiska ligan har varit helt okej, även om de har blandat och gett resultatmässigt inledningsvis. De har hunnit med att spela sju ligamatcher, där de har vunnit fyra av dem och förlorat de övriga. I deras senaste match blev det en förlust borta med 0 - 2 mot Sibenik, men Rijeka spelade med en man kort i hela den andra halvleken. Till denna match får Rijeka klara sig utan mittfältaren Tibor Halilovic och anfallaren Milan Ristovski, som är skadade. Jag är imponerad av Rijekas sätt att spela på hemmaplan, där de försvarar sig med hela laget. Ett prov på detta såg vi i den första omgången mot Real Sociedad där Jon Bautista gjorde matchens ända mål i matchminut 93. Rijeka var så nära att plocka poäng och revanschen kan komma mot Napoli.

Napoli startade sin Serie A på ett starkt sätt där de vann fyra matcher. Sedan hände det något väldigt märkligt i Europa League när de tog emot AZ Alkmaar. AZ Alkmaar hade en massa avbräck på grund av Covid 19 men lyckades ändå besegra Napoli borta med 1 - 0. Napoli själva lyckades ta samtliga poäng borta mot Real Sociedad i 1 - 0 vinsten för att sedan återigen falla platt och förlora med 0 - 2 hemma mot Sassuolo. Till denna match kommer Napoli utan anfallaren Victor Osimhen, då han är avstängd efter det röda kortet mot Real Sociedad. Dessutom är playmakern och lagets bästa spelare, Lorenzo Insigne, fortsatt skadad.

Rijeka kommer göra det svårt för Napoli på hemmaplan. Jag spelar på att Rijeka inte förlorar matchen med fler än två måls marginal, men slänger in en försäkring om Rijeka förlorar med två mål. Spelet blir Rijeka asiatisk handikapp +2. Spelet innebär en förlust vid en Napoli seger med tre eller fler måls skillnad (3–0, 4–1, etc.), pengarna tillbaka vid en seger med två mål för Napoli (2–0, 3–1, etc.) och vinst vid en Napoli seger med ett måls marginal (1–0, 2–1, etc.), oavgjort i matchen eller en Rijeka seger.

Speltips Rijeka - Napoli:
1 asian hcp +2. Odds 1.81 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva - Rijeka:
Ivan Nevistic, Ivan Tomecak, Joao Escoval, Darko Velkovski, Hrvoje Smolcic, Filip Braut, Robert Murić, Adam Gnezda Čerin, Stjepan Loncar, Sandro Kulenovic & Luka Menalo.

Bekräftad startelva - Napoli:
Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Nikola Maksimovic, Kalidou Koulibaly, Mario Rui, Elif Elmas, Diego Demme, Matteo Politano, Stanislav Lobotka, Dries Mertens & Andrea Petagna.
---

This is the stats tab
This is the post tip