Helgen avslutades ju på bästa sätt med att Swansea lyckades besegra ett Europa-bakfullt Arsenal helt enligt min plan. Låt oss nu hoppas att den nya veckan tar vid där föregående vecka slutade.

Måndagsutbud som sig bör och utan match i England har jag hittat ett spel i Portugal att satsa lite på som känns helt okej.

Hemma har Rio Ave bara släppt in 4 mål på lika många matcher och man har hållit två nollor. Academica har i sin tur bara gjort 2 mål på sina 4 bortamatcher och misslyckats att göra mål i hälften av sina matcher alltså.

8 gånger av de 12 senaste har Rio Ave lämnat sin hemmabana utan att båda lagen lyckats göra mål. Man har fin defensiv och det faktum att den vacklat lite i senaste två hemmamatcherna tror jag gör att man ytterligare fokuserar just på defensiven ikväll snarare än att man kommer släppa till lika mycket igen.

Academica har fyra bortaförluster på sina fem senaste och har bara gjort 2 mål på dessa matcher.

Inbördes möten hittar vi sex matcher av de sju senaste där båda lagen inte har gjort mål. Senaste mötena har nämligen slutat:

0-0
1-0
0-0
0-0
2-2
0-0
1-0

Academica har alltså bara gjort mål vid ett tillfälle i de sju senaste av dessa möten.

Lägger vi dessutom på de möten då Academica spelat hemma hittar vi bara två av de 14 senaste då båda lagen har gjort mål och nollorna i resultatraden står lika tätt i backen som regnet gjorde över Wengers rock nere i Wales igår.

Så här kort, koncist och simpelt får det bli, en nästan lika händelsefattig rek som jag tror tillställningen mellan dessa båda lag kommer vara ikväll.

Rio Ave att hålla nollan spelas till 2.00 pengarna.

Both teams to score NEJ känns också väldigt lägligt att plocka fram här. Det finns till 1.67x.

Under 2.5 mål är också något jag känner att man kan testa till 1.55x.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip