I den turkiska andradivisionen TFF 1 tar Rizespor emot Manisa FK på Çaykur Didi Stadyumu. Två lag i fin form, som också ligger bra till i tabellen. Medan Rizespor är trean ligger Manisa på en åttonde plats och slåss om en playoff biljett. Rizespor har tagit tre raka segrar och ska ses som en solklar favorit i mötet - som de bör vinna betydligt oftare än vad marknaden föreslås med sina odds.

Det mesta har fungerat utmärkt för Rizespor, som har tagit en massa trepoängare under de senaste omgångar. Endast borta mot tabellettan Samsunspor vägde de för lätt och förlorade duellen. Sedan dess har Bodrumspor, Altay och sist Eyupspor, tabelltvåan, slagits. Det är inga dåliga lag direkt. Försvaret har varit stabilt under hela säsongen medan anfallsspelet har levererat.

Manisa är bara ett nummer sämre när det kommer till det mesta i jämförelse. Säsongen har ändå varit bra. Med tio omgångar kvar slåss laget om uppflyttning, i en stenhård konkurrens. Det har gått utmärkt när Manisa har mött lättare lag. Dock har det varit bekymmer mot topplagen, som Eyupspor, där det blev en hemmaförlust - utan att spelarna hittade nätat.

Vid en seger har Rizespor en poäng upp till en direktplats till Süper Lig.

I och med att Rizespor är i toppslag, med fyra raka hemmasegrar, är sannolikheten stor att de fortsätter på vinnarspåret.

Jag tar en tydlig ställning i matchen och spelar på att Rizespor tar en rak hemmaseger mot Manisa.

Speltips Rizespor - Manisa FK:
1. Odds 1.91 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip