Fortsätter vara riktigt beigt utbud och jag grämer mig över den missade helgen då inte en enda rek kunde levereras av tekniska skäl. Idag slits jag mellan ett stort gäng vänskapsmatcher för damlandslag, bland annat spanar jag lite på Frankrikes u17 damer som tar emot Schweiz dito. Bestämmer mig till slut ändå för att i dessa otroliga getingbon som kallas League One och League Two köra på ett underspel.

Notts har visat prov på fin form på sistone under nya tränaren Keith Curle och ska vara det bättre laget, Rochdale har dock varit tämligen tighta i försvarsspelet på sista tiden och undantaget genomklappningen mot Stevenage så har man inte släppt in mer än 1 mål på ett bra tag, ofta även utan några insläppa alls.

Notts har väldigt god form och ser fram emot viktiga poäng att plocka i kampen om kvalplatser. Segrarna man radat upp på sistone har dock varit knappa och en rad 1-0 segrar återfinns i den senaste tidens kamper.

För båda lagen är matchen väldigt viktig fast i olika delar av tabellen och om en lite nervig inledning ser till att inga tidiga mål bjuds på vilket lär vara båda tränarnas primära instruktioner så tror jag att det kan bli en tämligen sömnig tillställning och kanske ett kryss på Spotland Stadium idag, ett resultat som visserligen inte skulle hjälpa någon av sidorna.

Hemmalaget saknar dessutom förmodligen en ordinarie forward i Akpa Akpro, spelaren som gjort flest mål av Rochdales anfallare (3 på 29 matcher).

Valfritt underspel bör ha goda chanser att gå vägen. Själv kör jag Under 2.5 till 1.80.

Lycka till lads!

This is the stats tab
This is the post tip