Liverpool åker till Serbien för att hämta hem tre poäng och behålla sin förstaplats i gruppen.

1 Liverpool 3 2 0 1 7-3 6
2 Napoli 3 1 2 0 3-2 5
3 Paris SG 3 1 1 1 10-6 4
4 Röda stjärnan 3 0 1 2 1-10 1

Röda Stjärnan har - som väntat - haft en tuff första runda av gruppspelet. En poäng tar laget med sig och även om det bara skiljer tre poäng upp till tredjeplatsen så ska det inte vara möjligt för det serbiska laget.

Liverpool leder gruppen efter vinster mot Röda Stjärnan och PSG. Laget har inte råd att tappa poäng i den här matchen. Napoli (hemma) och PSG (borta) är kvar att möta så poängen behövs i den här - på pappret - lättare matchen.

Även om Röda Stjärnan stod upp rätt bra på Anfield första halvtimmen så tog Klopps lag över allt mer och det blev tillslut en enkel seger för Liverpool. Röda Stjärnan är dock bättre på hemmaplan och man nollade Napoli i premiären.

Liverpool spelar på söndag hemma mot Fulham, det gör att det finns gott om tid att bli fräsch även för de som spelar i kväll. Salah lär inte få 90 minuter men så länge inte det drar iväg resultatmässigt, så bör han få vara kvar på planen. Han fick 73 minuter i mötet på Anfield. Det räckte för att han skulle ha tre skott på mål.

Jag spelar Mohamed Salah över 1,5 skott på mål @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip