Det är lite svårt att sätta fingret på Pochettinos Tottenham just nu. Ena dagen är det dans och håll i gång för att senare vara nattsvart, Brighton 3–0 och kris.
Klart är iallafall att onsdagens möte spelas på Röda Stjärnans hemmaplan och de kommer gå för allt vad de har – i en matchbild som jag tror kan passa dem.
Jag spelar både lagen gör mål till 1,70 hos bet365 !

Bayern Munchen toppar grupp B på 9 poäng och tvåa och trea befinner sig Spurs och Röda Stjärnan på 4 respektive 3 poäng. Alltså är hoppet inte ute än för det serbiska laget. Varken i CL eller EL.
Förlorade första mötet borta mot Spurs med hela 5–0. Inte jättekonstigt. Ett starkt och effektivt Tottenham som ville ha revansch efter 2–7 mot Bayern.
Efter Röda Stjärnans storförlust senast mot Tottenham har laget hittat formen igen. Tre raka ligasegrar med 10-1 i målskillnad.
Röda Stjärnan har faktiskt imponerat i de matcher där de har knipit poäng än så länge. Kontringsstark fotbollslag där innermittfältare Marko Marin imponerade när Olympiakos besegrades efter 3–1.

Jag tror på en tajtare match här än senast dessa två lagen mötes nyligen. Spurs kommer definitivt vinna bollinnehavet men tror att de får det tuffare på bortaplan nu.
Som sagt svårt att peka på vart Tottenham och Pochettino är på väg just nu. Flera bottennapp trots ett namnstarkt lagbygge. Omskakande 1-1–match mot Everton senast för Spurs del. Det som tyvärr kan tolkas som en hämndaktion från Son resulterade i ett oerhört obehagligt benbrott på Evertons Gomes. Son tilldelades då ett direkt rött kort men som under tisdagens plockades bort.
Tror att den situationen kan sitta kvar i hjärnan på Spursspelarna. Aurier såg heeeelt förstörd ut.

Spurs spelade 2–2 borta mot Olympiakos i första gruppspelsmatchen.

Röda Stjärnan: Borjan; Gobeljic, Milunovic, Degenek, Rodic; Vulic, Canas; Simic, Marin, Garcia; Pakvov

Tottenham: Gazzaniga; Aurier, Sanchez, Vertonghen, Rose; Ndombele, Sissoko; Lamela, Dele, Son; Kane

Som alltid bäst att invänta elvorna och vara snabb med spelen. Här har jag räknat med bästa möjliga Spurselva och allt utan Lamela + Kane är ett plus.
Funderade även på dubbelchans för hemmalaget här då Spurs inte har vunnit en match på bortaplan så här långt och det är också något som gnager på dem – även under matchen.
Jag tror på en tajt matchbild där Tottenham vinner bollinnehavet och för matchen, men Röda Stjärnans kontringsspel ska inte underskattas.

SPEL: Både lagen gör mål till 1,70
1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip