Röda Stjärnan tar emot Tottenham i den fjärde rundan av gruppspelet.

Hemmalaget fortsätter att vinna i den inhemska ligan. Tre nya vinster sen första matchen mot Tottenham i London. De leder serien med god marginal så mycket av fokus kan ligga på Champions League. I första mötet mot Spurs spelade de helt okej men var ineffektiva framåt samt att försvaret inte hängde med i det höga tempot. Det slutade 5-0 till Tottenham.

Londonlaget har haft det tuffare sen matchen mot Röda Stjärnan. Blev förlust på Anfield med 2-1, och i söndags tappade laget i den sjunde övertidsminuten. Ett otäck skada på Andre Gomes i Everton gjorde att Son fick syna det röda kortet av domaren. Men i efterhand har Premier League tagit tillbaka avstängningen oh han är tillgänglig för både CL och PL.

Spurs kommer få det svårare än vad laget fick hemma. Men jag tycker fortfarande att Röda Stjärnans defensiv är ihålig och Tottenham kommer snabbt till målchanser. Det är dessutom en match som kan bli viktig att vinna för att ta andraplatsen. För inte vill Spurs åka till Tyskland för mötet mot Bayern Munchen och känna att man behöver få med sig ett resultat för att avancera.

Jags spelar Tottenham över 14,5 skott @2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip