Vecko-omgången i Serie A sparkar igång med Roma - Atalanta på Stadio Olimpico.
Precis som marknaden tror jag på en målrik tillställning men dessvärre är oddset på överspelet för dåligt för att spela i mitt tycke. Istället har jag riktigt in mig på hörnmarknaden.

Förra säsongens möten:
Roma - Atalanta (9-2 hörnor)
Atalanta - Roma (3-11 hörnor)

Paulo Fonsecas Roma har öppnat säsongen starkt den blytunga segern senast borta mot Bologna lär ha gett harmoni till truppen. Flera av romarnas nyförvärv, såsom Veretout, Mkhitaryan, Mancini och målvakten Pau López har sett fina ut så hår långt men mot Atalanta kan mycket väl en del problem uppstå. Noterbart är att Mancini är avstängd, således lär det bli Juan Jesus som kliver in istället.

Atalanta har haft "lett" för Roma de senaste åren, i synnerhet i Rom där Bergamo-klubben har fem raka matcher utan förlust mot Giallorossi. La Dea har inte riktigt övertygat så här långt men offensivt håller Atalanta fortsatt toppklass med kreativa spelare som Ilicic och Papu Gómez. Upphämtningen senast mot Fiorentina (2-2) var även helt klart ett styrkebesked.

Båda lagens styrkor sitter helt klart i offensiven och både Roma och Atalanta bjuder ofta upp till dans vilket brukar betyda sevärda tillställningar med mycket mål och även hörnor.
Med Dzeko som target blir det ofta mycket inlägg från Romas snabba yttrar, liknande läge har vi i Atalanta med centertanken Zapata längst fram. Något som brukar leda till mycket hörnsparkar.

De tre senaste mötena mellan lagen har gått över linan 10,5 hörnor och jag tycker alla förutsättningar finns för att den sviten förlängs.

Roma saknar Ünder, Perotti, Mancini och Zappacosta.
Enda avbräcket i bortalaget är skadade Muriel.

Speltips: Över 10,5 hörnor till 1,92 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Unibet & bet365 livestreamar matchen.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip