Roma tar emot Atalanta på torsdagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på Atalanta. Bethard eller FastBet .

bet365 och LeoVegas livestreamar matchen för den som vill kolla.

Roma har en match mer spelad än Lazio och är ändå fyra poäng bakom. Behöver äta upp det försprånget om det ska bli Europaspel nästa säsong. Hur sugna Roma nu är på Conference League. Eller vad det nu blir med tanke på de senaste dagarnas nyheter. Hursomhelst, för Romas del är Europa League-semifinalen mot Man United prio. Den speals nästa torsdag - kommer inte ta några risker med spelare inför den. Tycker prestationerna senaste tiden varit sådär, även i Europa League där de nästan rånade sig förbi Ajax.

Zaniolo, Kumbulla, El Shaarawy, Spinazzola och Smalling är en jobbig skadelista. Diawara är avstängd. Pedro frågetecken. Tänkbar elva:

Pau Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez; Karsdorp, Veretout, Villar, Calafiori; Lo. Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.

Atalanta kommer från en bra prestation i helgen, då de slog Juventus med 1-0. Fyra raka segrar och känns i bra slag för dagen. Har allt att spela för då de jagar en CL-biljett till nästa säsong. Efter den starka fjolårssäsongen har de fortsatt sett väldigt starka ut den här säsongen då deras underliggande statistik ser klart bra ut.

Tänkbar elva:
Gollini; Toloi, Palomino; Romero, Gosens; De Roon, Freuler; Malinovskyi, Pessina, Muriel; D. Zapata.

För mig är Atalanta något hack bättre än Roma. Med full motivation ska de ha bra segerchans mot ett Roma som inte är något extra och som har ögonen på EL-semi. Bra tvåa.

This is the stats tab
This is the post tip