Roma tar emot Austria Wien på Olimpico ikväll. Det handlar om Europa League och gruppfinal i Grupp E.

Tabell:
1 Roma 2 1 1 0 5:1 +4 4p
2 Austria Wien 2 1 1 0 3:2 +1 4p
3 Viktoria Plzen 2 0 2 0 1:1 0 2p
4 Astra Giurgiu 2 0 0 2 2:7 -5 0p

Resultat:
Astra Giurgiu 2 - 3 Austria Wien
Viktoria Plzen 1 - 1 Roma
Austria Wien 0 - 0 Viktoria Plzen
FTRoma 4 - 0 Astra Giurgiu

Målmöjligheter lär finnas här. Över 2,5 mål kan man hitta runt 1,40. Att båda lagen ska göra mål finns till generösa 1,92 hos Unibet och det tvekar jag inte en sekund på att spela.

Två formstarka lag som drabbar samman. Roma ligger tvåa i Serie A efter "omöjliga" Juventus. Senast vann man mot Napoli på San Paolo med 3-1 och man har vunnit det 4/5 senaste matcherna, riktigt starkt. Austria Wien ligger fyra i den Österrikiska ligan men formen är ändå god - två raka vinster i den inhemska ligan och fyra inspelade poäng i Europa League.

Som säkert många känner till så är Roma ett lag som ofta kör full fart framåt och lämnar defensiven lite i andra hand. Austria Wien kommer säkerligen spela defensivt och ha mindre boll men kontringsmöjligheter lär det bjudas på.

Noterbart för den här matchen är att Roma väntas rotera och defensiven ser allt annat än stabil ut. Peres, Vermaelen, Rui och Rudiger är skadorna i backlinjen. De Rossi, Manolas och första målvakten Szczesny väntas vila.
Inga rapporter om skador hos gästerna.

AS Roma 4-2-3-1

Totti
El Shaarawy Nainggolan Iturbe
Gerson Paredes
Palmieri Jesus Fazio Florenzi
Alisson

Austria Wien 4-2-3-1

Kayode
Pires Grünwald Venuto
Serbest Holtzhauser
Martschinko Filipovic Stronati Larsen
Almer

Speciellt med Totti i startelvan som ikväll gör sitt 100e framträdande i Europaspel. Hemma mot Austria Wien ska målmöjligheterna vara goda, men frågan är om man lyckas hålla tätt bakåt när flera defensiva nyckelspelare står utanför startelvan. Jag tror inte det.

Därför spelar jag (båda lagen att göra mål) till 1,92 hos Unibet .

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!


This is the stats tab
This is the post tip