Speltips: Roma asian -1,5 till 2.100 hos bet365 .

Ett Rom-derby ligger i potten för Roma, eftersom Lazio står redo i kvartsfinal, när man ställs mot Cremonese i åttondelsfinalen av Coppa Italia.
Cremonese, hemmahörande i Serie B, ligger på femte plats i ligan. Man kommer senast från en 3-2 förlust mot toppkollegan Palermo. Ett bra lag, men favoritskapet ligger såklart på José Mourinho och hans Roma.

Resultaten för Roma har varit blandade den senaste tiden och man ligger för närvarande på en mindre smickrande sjundeplats.
Något man varit starka i den här säsongen så här långt är dock hemmaspelet. Nio vinster och ett kryss de senaste tio matcherna hemma på Stadio Olimpico är otroliga siffror och något jag lägger stor vikt vid i det här spelet.

Cremonese är absolut inget lag man bara borstar bort, men på hemmaplan känner jag mig ganska trygg med att Roma vinner den här matchen med minst två mål. Cremoneses form i ligaspelet har den senaste tiden varit aningen svajig med endast två segrar på de fem senaste matcherna.

Jag tror även att Roma kommer ställa upp med ett starkt lag då detta troligtvis är den bästa chansen man kommer få att vinna en titel den här säsongen, vilket vi vet att Mourinho värdesätter mer än något annat. Mourinho är troligtvis den bästa cuptränaren i världen och jag vet inte om jag skulle välja någon annan tränare att lita på för att navigera sig genom en turnering bättre än Mourinho.
Lukaku och Dybala kanske vilas, men det öppnar upp för Belotti att visa upp sig.

Romderby väntar för Roma

Oavsett om startelvan är ordinarie eller inte, har rotationsspelarna fått spela en hel del den här säsongen i Europa League och gjort fina resultat. Så truppen finns i det fallet att Mourinho väljer att rotera en aning.
Hemmaplansfördelen är dock som sagt nyckeln till spelet, samt att Rom-derbyt ligger i potten. Det tror jag inte Roma tar lätt på.
Ett så pass starkt hemmafacit som Roma sitter på gör att jag inte kan titta bort från Roma asian -1,5 till 2.10. Det är trots allt mot ett lag från Serie B, på hemmaplan. Det ska Roma lösa och jag lägger mina förhoppningar till det!
This is the stats tab
This is the post tip