bet365 livestreamar matchen.

Empoli med asian handicap +1,5 spelas i måndagens Serie A-möte.
Spelet rättas som vinst om Empoli tar poäng eller förlorar med ett mål. Rättas rött om Roma vinner med två eller fler mål.

Roma fick 120 jobbiga minuter mot Porto i onsdags. Åkte ut ur Champions League efter ett sent förlängningsmål och en mängd kontroversiella situationer. Måste nu försöka ladda om för Serie A, där man måste försöka jobba sig förbi Inter och Milan under våren. Förlusten följdes av att hårt ifrågasatte Di Francesco fick sparken. Det här blir ersättaren Ranieris första match. Även om tränarbyen brukar ge effekt på åtminstone kort sikt går det att ifrågasätta Ranieris facit senaste tiden. Fick ingen rätsida alls på Fulham nu senast till exempel.

Och Ranieri kunde ju fått ett mer tacksamt läge att komma in i. Truppsituationen är akut:
Manolas, De Rossi och Pellegrini är out pga skador. Stjärnskottet Zaniolo är tveksam pga känning.
Dessutom är Fazio, Dzeko och Kolarov avstängda.

Tänkbar elva:
Olsen; Karsdorp, Marcano, Juan Jesus, Santon; Florenzi, Nzonzi, Cristante, Perotti; El Shaarawy, Schick.

Empoli krigar på i botten av Serie A. Har ett uruselt bortafacit (0-4-8) och har haft det svårt mot topplagen vid ett par tillfällen:
5-1-förlust mot Napoli.
3-0-förlust mot Milan.

Men har också stått upp bra vid ett par tillfällen och gör en hel del mål. Den underliggande statistiken (expected goals) visar att Empoli "borde" tagit fler poäng än de gjort. Har framför allt släppt in fler mål än de borde sett till motståndarnas målchanskvalitét. Det där brukar jämna ut sig över tid och Empoli borde ha bra chans att hänga kvar i ligan.

Tänkbar bortaelva:
Dragowski; Veseli, Silvestre, Dell’Orco; Di Lorenzo, Acquah, Bennacer, Krunic, Pasqual; Caputo, Farias.

Roma har vunnit med två eller fler mål i en av de senaste tio. Med så svag form och tunga avbräck borde Empoli kunna göra match av det här.

Speltips: Empoli med asian hcp +1,5 - odds 1.62 hos Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip