Roma:

José Mourinho hade en riktigt, riktigt tuff torsdagsafton i Ligurien när man föll med hela 4-1 borta mot Genoa. Roma har inte imponerat alls i säsongsinledningen och återfinns först på 16:e plats i Serie A med en ynka seger, två kryss, tre förluster och 13-11 i målskillnad.

Det går inte att bli riktigt klok på var man har I Giallorossi 2023/24. Offensiven ser betydligt skarpare och mer månghövdad än fjolåret med namn som Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Houssem Aouar, Stephan El Shaarawy, Andrea Belotti, Sardar Azmoun men helheten finns inte alls där – och defensiven har stundtals varit chockerande.

Mourinho har en hel del att fundera på inför söndagsmatchen mot Frosinone, där hans lag behöver studsa tillbaka på Stadio Olimpico. Tammy Abraham, Marash Kambulla och Renato Sanches är skadade och det finns frågetecken för försvarsduon Chris Smalling och Diego Llorente.

Frosinone:

Har inlett säsongen klart dugligt och återfinns uppe på åttonde plats i Serie A. I veckan kryssade man hemma mot Fiorentina, 1-1, och tidigare har Frosinone även besegrat Atalanta med 2-1. På bortaplan har det så här långt blivit två kryss.
Gästerna, med forne Roma-tränaren Eusebio Di Francesco på tränarbänken, saknar Abdou Harroui, Francesco Gelli och Sergio Kalaj.

Kan man lita på Roma?

Roma har verkligen inte imponerat under säsongsinledningen och är piskat att vinna här på hemmaplan. Roma har bara vunnit den galna 7-0-matchen mot Empoli på hemmaplan och ställs mot ett Frosinone som lär sälja sig dyrt, och vara nöjda ifall de skulle kunna resa hem från huvudstaden med en poäng. Jag vågar inte lita på hemmalaget här. Romas defensiv har varit läckt, samtidigt som det finns mål i laget i offensiv väg. Över 2.5 mål skulle kunna vara ett alternativ till 1,90 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip