Det har varit rejält stökigt i den vinröda delen av Rom det senaste året. Trots detta tror jag Roma har goda chanser att inleda Serie A med en triumf hemma på Olimpico.

Den tidigare Shakhtar Donetsk-tränaren Paulo Fonseca är numera tränare i Giallorossi. Under portugisen har Roma sett ganska fina ut under försäsongen, inte minst i straffsegern mot Real Madrid. Trots att Manolas och El Shaarawy har lämnat huvudstaden under sommaren ser truppen minst lika stark ut som i fjol då spelare som Mancini, Diawara, Spinazzola, Zappacosta och Veretout värvats in. Olsen har även ersatts av spanjoren Pau López. Dessutom har unga talanger som Kluivert, Ünder och Zaniolo fått ytterligare ett år på nacken.

Motståndet i den första omgången är Goran Pandevs Genoa som bör vara en ganska tacksam uppgift i hemmapremiären för Romas del. Gästerna höll sig kvar i Serie A förra säsongen med nöd och näppe och årets upplaga ser inte speciellt slagkraftig ut. Dock är Pinamonti och Schöne intressanta nyförvärv. Genoa är precis som stadskonkurrenten Sampdoria klart bättre hemma på Marassi och faktum är att de rödblå aldrig besegrat Roma på Olimpico under 2000-talet.

Roma -1,0 till 2.04 känns helt klart värt att investera i. Det betyder pengarna åter vid uddamålsseger för Roma.
Spelet läggs hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip