Lunchmatchen i den italienska Serie A hämtas från Stadio Olimpico där AS Roma tar emot Genoa. Roma är tabellfemman som är med och krigar om Champions League platserna denna säsong medan Genoa fortfarande befinner sig på den nedre halvan av tabellen - trots en bra effekt efter tränarbytet. Roma vann säsongens första inbördes möte med 3 - 1 i Genua och är favoriter till att segra igen. Då Roma har haft det väldigt lätt och segrat mot sämre motstånd i ligan tror jag på att deras succé fortsätter.

Det stora bekymret för Roma fortsätter att vara att de har svårt mot topplagen i Italien. Fast mot alla övriga lag har de knappt några bekymmer alls - för det mesta. Hemmastatistiken är brutal med nio segrar, tre kryss och en förlust som kom mot tabelltvåan Milan i en jämn match nyligen. Efter denna match åkte Roma till Florens och slog Fiorentina med 2 - 1, så formen är fin.

Efter en katastrofal inledning på säsongen bytte Genoa tränare till Davide Ballardini, som nu tränar laget för fjärde gången. Det blev genast en effekt då Genoa vann och kryssade samtliga matcher. Men denna effekt har försvunnit då Genoa har tagit tre poäng på de fyra senaste matcher. När Genoa mötte en stormakt som Inter blev det hela 0 - 3 i Milano. En storförlust.

Genoa har haft stora bekymmer med sin trebackslinje i de tre senaste matcher, där det har blivit insläppta mål i alla av dem - totalt sex stycken. Roma är sylvassa framåt och har ett flertal stekheta alternativ även på bänken, om tränaren Fonseca skulle rotera.

Därmed spelar jag på att Roma vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir Roma asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Genoa seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Roma (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Roma seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Roma - Genoa:
1 asian -1. Odds 1.94 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Roma:
Pau López, Chris Smalling, Bryan Cristante, Gianluca Mancini, Bruno Peres, Amadou Diawara, Lorenzo Pellegrini, Rick Karsdorp, Pedro Rodríguez, Stephan El Shaarawy & Borja Mayoral.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Genoa:
Federico Marchetti, Andrea Masiello, Ivan Radovanovic, Domenico Criscito, Davide Zappacosta, Miha Zajc, Milan Badelj, Kevin Strootman, Paolo Ghiglione, Mattia Destro & Marko Pjaca.
---

This is the stats tab
This is the post tip