Stadio Olimpico är arenan där AS Roma tar emot de regerande Serie A mästarna Inter. Tränaren Jose Mourinho har ännu inte löst gåtan kring varför Roma nästan alltid förlorar mot topplagen. AC Milan bröt deras fina hemmasvit. Chansen är stor att Inter, som ihop med Atalanta är de formstarkaste lagen i serien, också slår Roma - som har tre förluster på de fem senaste omgångar.

Roma har varit inkonsekventa för att vara med och kriga om en topp 4 placering i tabellen. De ska ha eloge för att alltid försöka spela offensivt och vinna sina matcher. Dock har förluster blandats med segrar. Matthias Svanberg sänkte Roma med matchens enda mål när Bologna vann på Stadio Renato Dall'Ara i veckan. Detta var Romas sjätte förlust efter femton omgångar.

Inter har en fenomenal form, både i ligan och Champions League. De har segrat i åtta av de tio senaste matcher, i alla tävlingar. De övriga två matcher har slutat oavgjort mot stormakten Juventus och ärkerivalen AC Milan, med Zlatan Ibrahimovic i toppslag. Med tre raka segrar, bland annat mot tabellettan Napoli, har Inter tagit igen försprånger och har bara två poäng upp till toppen.

Allt fokus ligger på Serie A då Inter redan har säkrat avancemang till Champions League slutspelet. I Inter är det ett avbräck på den skadade försvararen Stefan de Vrij. I Roma är det desto fler avbräck. Rick Karsdorp är avstängd, på grund av för många gula kort. Felix Afena-Gyan och Gonzalo Villar sitter i karantän medan lagkaptenen Lorenzo Pellegrini är fortsatt skadad.

Jag krånglar inte till det. Därmed lägger jag ett spel på att Inter tar alla tre poäng i ligamötet mot Roma, till dubbla pengar i odds.

Speltips Roma - Inter:
2. Odds 2.00 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Roma:
Rui Patricio, Roger Ibanez, Chris Smalling, Gianluca Mancini, Bryan Reynolds, Jordan Veretout, Amadou Diawara, Matias Vina, Stephan El Shaarawy, Henrikh Mkhitaryan & Tammy Abraham.

Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Federico Dimarco, Alessandro Bastoni, Milan Skriniar, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip