Pigg injektion med ny tränare eller går det som förväntat? Här är mitt speltips i stormötet mellan Roma och Inter.

Senaste möten
Inter - Roma 1-0

Roma - Inter 0-2
Inter - Roma 1-2

Serie A
1. Inter 22 18 3 1 51:10 41 57
5. AS Roma 23 11 5 7 40:26 14 38

Roma hemma
12 8 3 1 28:9 19 27

Formen
O, F, V, V, V

Senaste match
Roma - Cagliari 4-0

Inter borta
11 9 2 0 25:4 21 29

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Inter - Juve 1-0

Roma släpper bromsen

José Mourinho fick sätta sig på ett plan och lämna Rom efter en längre tids skrala resultat. Droppen blev torsk 3-1 borta mot Milan och efter det kom ingen mindre än Daniele De Rossi in som tränare på ett avtal säsongen ut. Resultatet så här långt är väldigt bra. Seger med 2-1 mot Verona, 2-1 borta mot Salernitana och 4-0 hemma mot Cagliari. Romas självförtroende är pånyttfött och nu senast var matchen i deras hand redan efter två minuter när Pellegrini satte 1-0 efter två minuter och Dybala gjorde 2-0 23 minuter in i matchen.
Roma har många fina anfallshot och nu har De Rossi släppt på bromsen som man alltid har med Mourinhos cyniska fotboll. Jag tror att Roma kommer ha ganska enkelt mot sämre lag framöver samtidigt som man åtminstone kommer vara målfarligt mot de bättre lagen.
Att slå Inter den här säsongen är inte lätt. Laget har bara torskat en enda match av 22 spelade omgångar. Men det här är definitivt en match som riskerar att torskas. Roma har bara en förlust på hemmaplan även fast säsongen i stort varit rätt svag.
Skademässigt är Abraham fortsatt skadad, Ndicka på AFCON och Smalling samt Spinazzola testas sent.

Inter har först och främst tränaren Simone Inzaghi avstängd så det blir hans tränarkollegor som leder matchen från bänken denna lördagskväll. Cuadrado är borta två månader och Frattesi i cirka tia dagar. Inters form är ruskigt fin med fyra raka segrar och en ynka förlust som sagt (1-2 hemma mot Sassuolo i slutet på september).

Fyra senaste:

2-1 hemma mot Verona
5-1 borta mot Monza
1-0 borta mot Fiorentina
1-0 hemma mot Juve

Inter är i mina ögon ligans bästa lag och det passade inte direkt fel att slå tvåan Juventus nu senast. Man leder ligan med fyra poäng och har dessutom en match mindre spelad än Juve (53p) och trean Milan (49p) så ett fint resultat här distanserar laget ytterligare. Jag tror att Inter tar ett kryss på förhand samtidigt som jag tror att ett taggat Roma kommer gå för det. Jag ser framför mig en match som kanske börjar lite avvaktande men sedan släpps loss.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 2.00 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip