Roma över 1,5 mål spelas till 1.79 hos Betsafe .

Förutsättningarna är glasklara. Roma har samma utgångsläge som mot Barcelona i kvartsfinalen - minst tre mål är det som krävs på Olimpico!

Liverpool fullständigt förnedrade Roma under stora delar av matchen på Anfield. Ett taktiskt självmord från Di Francesco om du frågar mig. Att spela med en hög och trög backlinje mot världens bästa/snabbaste offensiva trio. Inget genidrag!

Trots Romarnas svaga prestation på Anfield så lyckades man ändå få in två bollar bakom Karius, dessutom hade Kolarov en boll i ribban.
Undertecknad är inne på att Roma ska kunna göra 2-3 mål även i den här matchen. Roma har gott om offensiva hot samtidigt som Liverpools defensiv inte är helt felfri. Dessutom finns det inget krut att spara på - Roma måste som sagt göra MINST tre mål i den här matchen.

Tänkbara laguppställningar:

Roma 4-3-3

Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Schick, Dzeko, El Shaarawy

Missar: Karsdorp, Defrel, Perotti, Strootman

Liverpool 4-3-3

Karius; Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané

Missar: Lallana, Matip, Can, Oxlade
Tveksamma: Mané, Henderson, Arnold, Gomez

Di Francesco kommer med största sannolikhet att gå tillbaka till sin 4-3-3 och således lämna oduglige Juan Jesus på bänken.
Förutom Edin Dzeko har Stephan El Shaarawy, Patrick Schick och Radja Nainggolan visat fin form offensivt. Vilket gör att en spelare som Perotti kan ersättas på ett bra sätt.

Med 70 000 i ryggen bör Roma kunna lösa åtminstone två kassar vilket man gjort i 5/6 senaste matcherna.

Räcker det till och med för avancemang? Nej, det har jag väldigt svårt att se!
Liverpool kommer att få bra lägen att såra Roma med sitt omställningsspel vilket gör att alla typer av överspel är intressant i min värld.

Roma över 1,5 mål till 1.79 känns dock bäst.

3-2/3-1?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip