Matchboll Roma inför hemmareturen mot Milan i kvartsfinalen av Europa League.

Första mötet

Milan - Roma 0-1
17' 0-1 Mancini

Milan: Maignan - Calabria, Gabbia, Thaw, Hernandez - Bennacer, Rejinders - Pulisic, Loftus-Cheek, Leao - Giroud

Roma: Svilar - Celik, Smalling, Mancini, Spinazzola - Cristante, Paredes, Pellegrini - El Shaarawy, Lukaku, Dybala


Serie A
2. AC Milan 32 21 6 5 63:37 26 69
5. AS Roma 31 16 7 8 56:35 21 55

Roma hemma
16 11 3 2 35:15 20 36

Formen
F, V, O, V, V

Senaste match
Milan - Roma 0-1

Milan borta
17 10 4 3 37:29 8 34

Formen
V, V, V, F, O

Senaste match
Sassuolo - Milan 3-3

Roma har GO

Det tar emot att säga för en Laziosupporter men Romas vårsäsong är inte dålig alls. Daniele De Rossi har verkligen fått in en helt annat mentalitet och offensiv anda i laget efter Mourinho och på sistone har det snarare varit ett defensivt starkt Roma. Laget har faktiskt fyra raka nollor bakom sig i matcherna mot Sassuolo, Lecce, Lazio och Milan. Matchen senast mot Udinese blev avbruten efter en incident med Ndicka vid ställningen 1-1 i minut 71 och kommer att återupptas senare. En otäck händelse men där det ska ha gått bra väl på sjukhuset.
Roma kommer till den här matchen med gott självförtroende efter en stark 1-0-seger borta mot Milan senast och jag tror att Roma, som endast saknar Ndicka och Azmoun, kommer att ta det här inför ett fullsatt Olimpico i Rom.

De har en bättre trend än Milan som ser lite skakigare ut för tillfället och bara fick 3-3 borta mot bottenlaget Sassuolo senast. Matchbilden om att Milan måste gå för det tror jag passar Roma perfekt inför det rödgula publikstödet då Roma verkligen har skickliga spelare när ytorna öppnas upp. Man har snarare haft lite svårt mot låsta matchbilder på slutet men här tror jag inte det kommer bli en sådan.
Milan förutom matchen senast klar plusstatistik på Roma sista åren men nu är det som sagt ett nytt och modigare Roma vi ser. Ett lag som spelar mer på sina styrkor än vad Mourinho gjorde i mina ögon.

SPELTIPS
Roma behöver bara kryss för att ta sig vidare så därför väljer att spela Roma asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) som säkerhet till ett fint odds av 2.00 gånger pengarna hos Betinia (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip