Det väntas bli en vidöppen match då tabellettan Napoli gästar fyran AS Roma på Stadio Olimpico i Serie A. Inför drabbningen har båda lagen en fin form med massor av segrar i ryggen. Efter tio omgångar skiljer det endast fyra poäng mellan lagen. 1x2-oddsen känns relativt nyktra, trots att Napoli är fortsatt utan nederlag i ligaspelet. Däremot är sannolikheten enorm till att vi får se minst en varsin fullträff från båda sidorna.

Jose Mourinho fortsätter att göra succé i sin andra säsong med AS Roma. Europa Conference League vinnarna har inlett säsongen på ett starkt vis. Även om stormakter som Inter har Roma visat sig vara kapabla till att slåss om och ta samtliga tre poäng. Efter segern över Inter vann Roma även mot Lecce och Sampdoria. Hela truppen är i högform. Nyförvärvet Paulo Dybala, som har nätat 5 gånger, har skadat sig och är ett avbräck. Ändå finns det en massiv anfallskraft i den sista tredjedelen.

Det finns det även hos gästerna. Khvicha Kvaratskhelia från Georgien har inlett bäst med 5 fullträffar. Matteo Politano och Victor Osimhen har också gjort det bra - med 3 mål vardera. Napoli är ett av lagen med bäst form i världen, efter att ha tagit tio raka segrar, i alla tävlingssammanhang. Att hitta nätmaskorna har verkligen inte varit något bekymmer. Hela 25 gånger har de nätat i ligaspelet - vilket är klart bäst av alla. Dock har de också släppt in mål i fyra senaste omgångar. Det gör inte så värst mycket när lagen sprayar in mål. Fram i banan har tränaren Luciano Spalletti även spelare som Giacomo Raspadori och Giovanni Simeone.

Då båda lagen har anfallsvapen i massor är de mer än kapabla till att bryta ner varandra. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Roma - Napoli:
Båda lag gör mål. Odds 1.71 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Roma:
Rui Patricio, Gianluca Mancini, Chris Smalling, Roger Ibanez, Rick Karsdorp, Bryan Cristante, Nemanja Matic, Leonardo Spinazzola, Nicolo Zaniolo, Lorenzo Pellegrini & Tammy Abraham.

Preliminär startelva - Napoli:
Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Leo Östigard, Min-jae Kim, Mario Rui, Tanguy Ndombele, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Matteo Politano, Giacomo Raspadori & Khvicha Kvaratskhelia.
---

This is the stats tab
This is the post tip