Porto över 3.5 hörnor till 1.72 hos bet365 .

Roma mot Porto är en öppen 8-delsfinal i Champions League.
Roma kom tvåa i sin tajta CL-grupp som vanns av Real Madrid.
Bara två poäng efter Roma kom ganska trista lag som Viktoria Plzeň/CSKA Moskva.
Så att Roma är här är ingen skräll, och man har haft flyt med lottningen igen.
För att lottats mot en gruppetta som Porto är så klart skönt när det fanns lag som Man City, Barca, PSG som laget kunde fått istället.
Porto övertygade dock stort i gruppen – vann i överlägsen stil med totalt 16 poäng av 18 möjliga.

I ligan?
Roma är ligasexa med sina 38 poäng, och har endast en poäng upp till fyran Milan.
Det har sett bättre ut för Roma på slutet, 1–1 hemma mot Milan var en knuff i rätt riktning och i fredags slog man tillbaka jumbon Chievo med 3–0 på bortaplan.
Porto toppar den inhemska ligan med en poäng tillgodo på Benfica.
Formen är dock tveksam efter att man kryssat på bortaplan mot såväl Moreirense som Vitória Guimarães i de två senaste matcherna.
Offensiven har varit trubbig sedan både Vincent Aboubakar (6 ligamatcher/4 mål) och Moussa Marega (18/7) båda har gått sönder. Det har gjort att Porto inte är lika vassa i den offensiva boxen.
I kväll saknas även yttern Jesús Corona (21/1) som är avstängd.

Romas skadeläge ser ljusare ut. Patrick Schick (16/2) saknas, medan trion Cengiz Under (18/3), Diego Perotti (4/1) och Robin Olsen (21/0) är tveksamma. Manolas är dock tillbaka och rutinerade De Rossi (sparades från elvan i ligan sist) är startklar igen.

Min känsla är att det är tydlig fördel Roma i det här första mötet. Men! Porto har en mycket stark backlinje – Alex Telles, Felipe och Éder Militão – som kommer göra det svårt för Roma.
Det blir ingen målfest, är min teori.
Jag lägger två spel.
Porto över 3.5 hörnor till 1.72 hos bet365 .
Under 2.5 mål i matchen. Odds: 1.90 hos bet365 .

Jag tror Porto får en hel del omställningslägen mot det här Roma som ofta slarvar i uppspelsfasen. Lilla Chievo löste 7 hörnor senast på Roma. Porto själva är ett lag som ofta producerar mycket hörnor. Och jag tycker därför hörnlinan på 3.5 är på tok för låg för att inte spela.

AS Roma (4-2-3-1): Mirante; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi, Cristante; Zaniolo, El Shaarawy, Pellegrini; Dzeko
FC Porto (4-3-3): Casillas; Éder Militão, Filipe, Pepe, Alex Telles; Danilo, Herrera, Óliver Torres; Otávio, Soares, Brahimi

This is the stats tab
This is the post tip