Under söndagskvällen utspelar sig ett intressant möte i Rom där det mycket väl kan bli en underhållande matchbild.

Roma ser föga förvånande vingliga ut, som så många gånger förr. Manolas har inte ersatts på bästa sätt och Paulo Fonseca verkar fortfarande inte ha satt försvarsspelet. Giallorossi släppte in tre enkla mål i 3-3-matchen mot Genoa i den första omgången och i Rom-derbyt innan uppehållet var Roma under stora delar av matchen totalt utspelade. Derbyt slutade 1-1 mot Lazio men det ska sägas att de ljusblå "borde" gjort minst 3-4 mål i den bataljen.

Bortalaget Sassuolo krossade Sampdoria senast på hemmagräs med 4-1 där den landslagsmeriterande anfallaren Berardi stod för ett hattrick. Frågan är om det nu är dags för hans stora genombrott? Med Caputo, den gamla Roma-spelare Defrel och Berardi finns det stor potential offensivt. Det grönsvarta provinslaget har varit inblandade i två målrika tillställningar inledningsvis och jag ser det inte vända mot detta Roma.

Enda minuset för något form av överspel är att Romas Ünder är skadad. Och andra sidan är Zappacosta out vilket kan vara ett litet plus för ett överspel med tanke på att det knappast kryllar av högerbackar i Roma.

Fjolårets möte mellan lagen slutade 3-1 romarna.

Jag väljer att kliva in på över 2,5 mål & Båda lagen gör mål till 1,83 hos bet365 .

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip