Observera tidig avspark.
Åttondelsfinal i italienska cupen. Jag spelar Under 1,5 mål i första halvlek till 1.60 hos Bwin .

Senaste mötet:
Torino - Roma 0-1

Serie A:
4 Roma 16 12 2 2 28:10 +18 38p
10 Torino 17 5 8 4 23:25 -2 23p

Roma hemma:
7-0-2 15:7

Senaste match:
Roma - Cagliari 1-0

Torino borta:
3-4-2 11:14

Senaste match:
Torino - Napoli 1-3

Roma är till skillnad från tidigare säsonger mer målsnåla. En stor anledning till det är att den nya tränaren Eusebio Di Francesco verkligen fått defensiven att klaffa. Samtidigt har inte offensiven sett lika stark ut efter att Mohamed Salah lämnade klubben och Edin Dzeko har inte varit på samma nivå som under fjolårssäsongen. Coppa Italia i all ära, men på lördag reser Roma till Turin för att spela mot Juventus i Serie A, så det största fokuset lär säkerligen ligga där.

Torino förlorade i helgen mot ett Napoli som gjorde en av sina bättre matcher på ett tag. I den förra omgången i Coppa Italia slog Torino ut Serie B-laget Carpi med 2-0 hemma i Turin efter mål av den gamla Roma-spelaren Iago Falque och Andrea Belotti.

Preliminära startelvor (corrieredellosport)

Roma (4-3-3)
Skorupski; Peres, Jesus, Moreno, Emerson; Strootman, Gonalons, Pellegrini; Under, Schick, El Shaarawy

Out: Karsdorp, Defrel, Kolarov

Torino (4-3-3)
Milinkovic; De Silvestri, Lyanco, N´Koulou, Molinaro; Baselli, Rincon, Obi; Edera, Belotti, Niang

Out: Ansaldi, Bonifazi, Ljajic

Stor rotation i båda lagen väntar. Marknaden tror på en målrik tillställning men jag är inte lika säker. Roma vilar sina offensiva pjäser och det är bara El Shaarawy som hittat nät den här säsongen i Romas offensiva trion. Andrea Belotti ser ut att starta för gästerna, men han är långt ifrån samma målform som under fjolåret.
Torino bör ha lärt sig en läxa efter helgens ligamatch mot Napoli och borde i första hand försöka sätta defensiven. Samtidigt har Roma haft det stundtals svårt att såga sig igenom lågt sittande försvar och det är knappast någon tillfällighet att huvudstadsklubben prenumererat på 1-0 segrar den här säsongen.

I Romas sex av sju senaste matcher har första halvlek gått under 1,5 mål.

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip