AS Roma gjorde hälften av jobbet i Turkiet när de segrade över Trabzonspor med 2 - 1, i den första kvalfinalen till Europa Conference League. I returen är Roma återigen favoriter till att vinna och kommer att få laborera med stora ytor då gästerna måste gå till attack. Det är något som kommer att gynna målglada Roma, som har segrat i samtliga tävlingsmatcher med den nya tränaren Jose Mourinho. Trabzonspor har varit starka i hemlandet. Dock väntar en oerhört tuff nöt att knäcka i Italien.

Förutom att ha segrar över Trabzonspor så har Roma inlett den italienska Serie A med en bekväm seger över Fiorentina. Egentligen behövde inte Roma slita ihjäl sig heller då Fiorentina målvakten Bartlomiej Dragowski hade dragit på sig ett direkt rött kort redan efter en kvart. Henrikh Mkhitaryan, 13 mål och 10 assist förra säsongen, gav Roma ledningen. Stortalangen Nicolo Zaniolo drog på sig sitt andra gula kort och släppte Fiorentina in i matchen, som kvitterade genom Nikola Milenkovic. Bara någon minut senare tog man ledningen genom Jordan Veretout, som också sedan fastställde slutresultatet till 3 - 1 till Roma.

Trabzonspor har inlett ligaspelet utmärkt. Det har blivit två raka segrar över Yeni Malatyaspor och Sivasspor. Trabzonspor har nätat sju gånger på dessa två omgångar. Dock säger inte det så mycket egentligen, då motståndet inte ens är i närheten av Romas kaliber. Anfallaren Anthony Nwakaeme har sett piggast ut med två mål och en assist. Andreas Cornelius lyckades näta för Trabzonspor mot Roma, genom ett inhopp. Så det finns bra spelare i truppen. Dock kan de ändå inte jämföras med Roma.

Eftersom Roma har en enorm anfallsstyrka i den sista tredjedelen, vilket de demonstrerade klart och tydligt i ligapremiären mot Fiorentina samt mot Trabzonspor - där Lorenzo Pellegrini och Eldor Shomurov nätade - utlovas målgaranti från hemmalaget. Därmed spelar jag på att Roma vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de vinner med just ett mål. Spelet blir Roma asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller en Trabzonspor seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Roma (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Roma - Trabzonspor:
1 asian -1. Odds 1.75 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Roma:
Rui Patricio, Matias Vina, Roger Ibanez, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Bryan Cristante, Jordan Veretout, Nicolo Zaniolo, Lorenzo Pellegrini, Carles Perez & Eldor Shomurodov.

Preliminär startelva - Trabzonspor:
Ugurcan Cakir, Bruno Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, Ismail Koybasi, Marek Hamsik, Berat Ozdemir, Anastasios Bakasetas, Gervinho, Djaniny & Anthony Nwakaeme.
---

This is the stats tab
This is the post tip