Roma (4-2-3-1) Rui Patricio - Karsdorp, Mancini, Ibanez, Califori - Cristante, Veretout - Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan - Abraham

Osäkra:

Udinese (3-5-2) Silvestri - Bacao, Nuytinck, Samir - Molina, Pereyra, Walace, Arslan, Stryger Larsen - Deulofeu, Pussetto

Saknar: Nestorovski, Udogie
Osäkra:

Verona blev en för tuff nöt att knäcka för Roma senast. Pellegrini stänkte in ledningsmålet i första men efter paus så vände Verona genom två snabba mål. Roma kvitterade å sin sida på ett självmål men bara fem minuter senare gjorde Faraoni matchens sista mål för 3-2.
Lite av en mini-chock för Roma som annars börjat säsongen strålande under José Mourinhos ledning. Roma hade tre raka (3-1 mot Fiorentina, 4-0 mot Salernitana och 2-1 mot Sassuolo) att gå på innan Verona. Däremellan en storseger i Europa mot CSKA Sofia också. Till torsdagens veckomatch kommer Roma till spel med endast Spinazzola på skadelistan. I övrigt är det full besättning.
Det som påverkar här i övrigt är det som komma skall på söndag. Då är det dags för årets första Romderby mot Lazio. Därför kommer Roma och Mourinho garanterat ha en gameplan för att spara spelare och på krafterna mot slutet av matchen. Derby della Capitale är för viktigt för att försumma. Jag tror Mou tar en 1-0-seger mot Udine alla dagar i veckan på förhand.

Är det alltså skrälläge för Udinese? Både ja och nej. Udinese lyckades få 2-2 mot Juventus. Men de har även torskat med 0-4 mot Napoli senast. Däremellan två segrar, 3-0 mot Venezia och 1-0 borta mot Spezia. Jag tycker att Udinese har ett rätt okej lag som inte ska behöva vara i den allra mest akuta bottenstriden. En bra säsong kanske de till och med hamnar i mitten och på den övre halvan. Men det gäller att Udinese gör gedigna prestationer och inte släpper till för enkla mål. Offensiv speed finns det i laget och därför blir kontringsspelet på bortaplan prio här.

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.84 hos bet365 (3/5 units)