bet365 streamar alla Serie A-matcher.

Roma har en väldigt tuff uppgift när de gästas av Verona på Stadio Olimpico i den italienska Serie A. Laget har underpresterat i sina tre senaste ligamatcher, samt att de dras med skador på sina tre offensiva nyckelspelare. Även Verona dras med en del skador, sedan tidigare, men de verkar inte lika beroende av individer utan spelar som ett starkt kollektiv. Med offensiva avbräck och ett försvar som läcker in mål blir det svårt att vinna mot Verona, som är formstarka och som har ett av de bästa försvar i ligan.

Även om Roma inte har mött det enklaste motståndet i sina senaste matcher, där det har blivit 2 - 2 mot Inter, 0 - 3 mot Lazio och senast en 4 - 3 vinst mot Spezia, som har en fin form, så har laget varit extremt sårbara i sin defensiv. Det kunde och skulle ha blivit betydligt fler insläppta mål. Segern mot Spezia kom på övertid, men att släppa in tre mål hemma mot vilket lag som helst i Serie A som befinner sig på den nedre halvan av tabellen är uselt. Offensiven har fått sig en rejäl smäll där den ökända anfallstrion Henrikh Mkhitaryan, Pedro Rodriguez och Edin Dzeko dras med skador. Samtliga är högst osäkra till start här.

Verona får klara sig i denna match utan försvararen Giangiacomo Magnani, som har dragit på sig fem gula kort och är avstängd. Dessutom finns namn som Kevin Rüegg, Stefano Sturaro, Miguel Veloso och Marco Benassi i sjukstugan. Men det är namn som Verona har klarat sig utan och kan göra det igen. Verona har tre segrar, ett kryss och en förlust i sina fem senaste matcher. Senast blev det en imponerande 3 - 1 seger hemma mot Napoli, där Verona återigen visade prov på mästerligt försvarsspel.

Eftersom Roma dras med skador i offensiven, samtidigt som laget har släppt in åtta mål på de tre senaste ligamatcherna, kan jag inte se dem vinna så enkelt mot Verona - som bara har 18 insläppta mål efter 19 omgångar och en fortsatt stark form i ligan.

Jag spelar på att Verona klarar av att inte förlora matchen, men slänger in en försäkring om de skulle förlora med ett mål.

Spelet blir Verona asiatisk handikapp +1, vilket innebär pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Roma (1–0, 2–1, etc.), förlust vid en Roma seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.) och vinst vid oavgjort eller en Verona seger.

Speltips Roma - Verona:
2 asian +1. Odds 1.75 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Roma:
Pau López, Chris Smalling, Gianluca Mancini, Roger Ibañez, Leonardo Spinazzola, Jordan Veretout, Gonzalo Villar, Rick Karsdorp, Henrikh Mkhitaryan, Lorenzo Pellegrini & Borja Mayoral.

Bekräftad startelva - Verona:
Marco Silvestri, Pawel Dawidowicz, Koray Günter, Federico Ceccherini, Marco Davide Faraoni, Adrien Tameze, Ivan Ilić, Darko Lazović, Antonin Barak, Mattia Zaccagni & Nikola Kalinic.
---

This is the stats tab
This is the post tip