Det är upplagt för ett målkalas när AS Roma tar emot Hellas Verona på Stadio Olimpico, i den italienska Serie A. Två målglada lag som både har sprayat in mål och läckt in mål under säsongen. Roma är sjuan i tabellen, som fortfarande slåss om en plats ute i Europa. Inför omgången är det sex poäng upp till stormakten Juventus, som är fyran i tabellen. Verona har fyra poäng upp till Roma. Formen är fin hos båda lagen, som öser in mål i ligaspelet. Så över/under linan på 2,5 mål ska bara passeras.

Efter 3 - 4 förlusten hemma mot Juventus har tränaren Jose Mourinho fått ordning på Roma. Därefter har det blivit fyra raka ligamatcher utan nederlag. I den senaste omgången var förlusten när de då låg under med 1 - 2 mot Sassuolo. Bryan Cristante kvitterade på övertid och säkrade en poäng. Engelsmannen Tammy Abraham är lagets bästa målskytt med 11 fullträffar. När Roma gästade Verona tidigare under säsongen blev det en 2 - 3 förlust. En målgaranti utlovas även i denna omgång.

För Verona kan skryta över att vara ensamma om att ha tre anfallare som har nätat minst 9 mål i ligaspelet. Inget annat lag ute i toppligorna har det. Giovanni Simeone är bäst med 12 fullträffar. Anfallskollegorna Antonin Barak och Gianluca Caprari är uppe i 9 mål. I den senaste matchen blev det en 4 - 0 seger över Udinese. Fabio Depaoli, Antonin Barak, Gianluca Caprari och Adrien Tameze stod för målskyttet. Anfallsvapen finns det i massor. Däremot är försvaret, med 40 insläppta mål i Serie A, sårbart.

Dock är även Roma rejält sårbara i defensiven, efter att ha släppt in minst två mål i tre av deras fyra senaste matcher. Mittbackschefen Gianluca Mancini är dessutom avstängd, på grund av för många gula kort. Framåt är de ändå sylvassa och ska klara av att bryta ner Verona - flera gånger om. Och vice versa. Därmed lägger jag ett spel på minst tre mål i matchen.

Speltips Roma - Verona:
Över 2,5 mål - odds 1.75 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Roma:
Rui Patricio, Rick Karsdorp, Chris Smalling, Marash Kumbulla, Matias Vina, Bryan Cristante, Sergio Oliveira, Henrikh Mkhitaryan, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo & Tammy Abraham.

Preliminär startelva - Verona:
Lorenzo Montipo, Federico Ceccherini, Koray Günter, Nicolo Casale, Davide Faraoni, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Darko Lazovic, Antonin Barak, Gianluca Caprari & Giovanni Simeone.
---

This is the stats tab
This is the post tip