Inte ofta jag rekar en match till ett så här relativt lågt odds, men jag spelar Roma -1,5 hemma mot Livorno till 1.58 på bet365 . Tycker man att det finns värde på ett odds ska man spela, och jag kan inte se hur Roma inte ska plocka hem detta med lätthet.

För mig är det här en nobrainer. Klasskillnad rätt igenom.

2. AS Roma 19 13 5 1 39:10 44
19. Livorno 19 3 4 12 16:33 13

Hemma:
2. AS Roma 10 8 2 0 24:2 26

Borta:
19. Livorno 9 1 1 7 5:16 4

Form:
3. AS Roma 5 3 1 1 12:6 10
20. Livorno 5 0 1 4 3:10 1

Hemmaform:
3. AS Roma 5 3 2 0 11:2 11

Bortaform:
19. Livorno 5 0 0 5 0:9 0

Tänkbart lag:

De Sanctis
Torosidis
Benatia
Castan
Dodà²
Nainggolan
De Rossi
Strootman
Gervinho
Destro
Ljajic

Bänk:
Skorupski, Lobont, Jedvaj, Burdisso, Maicon, Taddei, Marquinho, Pjanic, Borriello, Ricci, Florenzi, Totti

Roma saknar Balzaretti (11/1) men har i övrigt inga större avbräck. Daniele De Rossi, Adem Ljajic och Leandro Castan tillbaka från avstängning.

Tänkbart lag Livorno:

Bardi
Piccini
Ceccherini
Emerson
Valentini
Mbaye
Benassi
Luci
Duncan
Siligardi
Paulinho


Statistik:
Roma har på hemmaplan sex segrar med fler än ett mål i ligan.
Livorno har fyra förluster med fler än ett mål i ligan.
Roma har släppt in totalt två mål på hemmaplan i år, medan Livorno gjort fem totalt sett. Dock är man mållösa i sju av sina senaste åtta bortamatcher. Fyra av fem bortamål kom mot Sassuolo i lagets enda segermatch på bortaplan.

Kommentar:
Livorno har ersatt sin coach David Nicola med deras förre tekniske direktör Attilio Perotti. Att de får en positiv utdelning av det bytet eller maximal utdelning på den defensiva uppställningen laget väntas komma med är det som talar mot Roma här. Det och att allting annat talar för Roma. Varningsklockorna borde kanske ringa, men objektivt sett pekar allt på en mycket stabil och enkel hemmaseger här. Roma har studsat tillbaka fint efter överkörningen mot Juventus med två raka segrar och släpper fortsatt in ytterst få mål. Har inte matchats sedan förra söndagen och har alltså kunnat förbereda sig väl inför dagens match. Formen är totalt sett bra, liksom skadeläget. Om Roma bara kommer till denna match med någorlunda inställning ska det här bli en munsbit. Vad som möjligen skulle kunna oroa är att Juventus väntar i cupen i veckan. Men först ska detta städas undan och det är viktigt att inte gå på några minor i ligan. Livorno har 0-1-7 på sina åtta senaste i ligan och behöver nog få in lite nytt blod om det inte ska bli Serie B nästa säsong. I och med att Roma knappt släpper in några mål och att Livorno knappt gör några så skulle det förvåna mig om bortalaget hittar nätet här. BTTS-oddsen ligger och snittar på 2.32, vilket är väldigt högt. Med Romas bredd i offensiven så bör det bli 2,3 bollar i nät också. Livorno har släppt in fler än ett mål i fem bortamatcher - och det mot betydligt sämre lag än Roma.

Klasskillnad.

4-0?

@nokkan21



This is the stats tab
This is the post tip