Det är dags för returmöte i Europa League. Sista steget innan det är dags för gruppspel. Rosenborg skrällvann i Holland med 1-0 och det skulle därmed räcka med ett kryss idag för avancemang.

Jag har valt att spela hörnor, precis som jag gjorde förra torsdagen när lagen möttes i Holland. Det slutade 10-8 till Ajax förra veckan.

Rosenborg är mitt uppe i säsong och leder norska ligan med sex poäng före Sarpsborg. Förlorade i helgen mot Haugesund med 1-0. Behöver inte vara allt för smart för att lista ut att fokus ligger på den här matchen. Skapade sju hörnor i helgen. Har ett bra snitt på hemmaplan när det gäller hörnor den här säsongen. Inte bara när det gäller offensiva hörnor för Rosenborg utan man får ganska många emot sig också.

Ajax ska vara i gruppspelet. Men nu gäller det att visa styrkan laget besitter, för att slå Rosenberg gör man inte bara sådär. Det kommer krävas en 100% insats från samtliga om man ta sig till gruppspelet i höst. Laget skapade som sagt 10 hörnor i förra mötet och när man nu måste gå för det från start så känns det som man ska kunna producera en del hörnor. Till skillnad från Rosenborg har Ajax precis inlett sin säsong. Det har man gjort med en vinst och en förlust. Har fått 11 respektive 8 hörnor i dessa två matcher.

Jag spelar Ö10.0 hörnor @1.75 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip