United ska till kylslagna Ryssland för att spela på en potatisåker mot Rostov. Gillar hörnspelet.

Vi har ett Rostov som åkte ur CL i en grupp med Bayern München, PSV och Atlético Madrid. Ingen skam i det och starkt att ändå ta sig till Europa League. Avslutade fint med att spöa Bayern i Ryssland (3-2) och fixa 0-0 borta mot PSV.

I första EL-matchen slog man ut Sparta Prag med 4-0, 1-1. Nu väntar tuffare motstånd för den ryska ligasjuan. Samtidigt är det svårt att veta hur tufft United pallar gå in för den här bortamatchen. På måndag väntar FA-cupen borta mot Chelsea, innan returen går mot Rostov nästa torsdag. Svårt att gissa startelvan, men det finns ju en klar risk att Mourinho inte spelar sitt bästa lag - och skrällchans finns.

Samtidigt lär United vara laget som för spelet och så vidare. Hemma mot Bournemouth blev det bara 1-1 men hela 15-2 i hörnor. Så när laget får föra spelet finns goda chanser till mycket hörnor. Med tanke på att det är en dålig plan så lär det bli en hel del snedstudsar och passningar som inte riktigt sitter på fötterna i kväll. Kan mycket väl leda till mer chansartade bollar in i boxen.

Preliminära elvor (Whoscored)

Rostov (3-5-2) Medvedev - Mevlja, Navas, Granat - Kalachev, Erokhin, Gatcan, Noboa, Kudryashov - Bukharov, Azmoun

Saknar: Dzhanaev och Poloz osäkra

Man Utd (4-2-3-1) De Gea - Valencia, Rojo, Smalling, Blind - Herrera, Carrick - Mata, Pogba, Rashford - Ibrahimovic

Saknar: Schweinsteiger, Bailly (avstängd) Mkhitaryan

SPELTIPS
Testar United över 5,5 hörnor till 1,96 hos Unibet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip