16-delsfinal i Coupe de France.
Ligue1-femman Monaco åker drygt 100 mil norrut för att möta Rouen.
Monaco känner vi väl till.
Men vad väntar på Stade Robert Diochon?
Le Petit-Quevillys stolthet FC Rouen 1899 har på senare klättrat fint i det franska seriepyramiden, lämnade National 3 efter säsongen 2019, och tog förra säsongen steget upp till National 1, som är den franska tredjedivisionen efter Ligue1 och Ligue2.

FC Rouen har gjort det fullt okej och ligger nu fem poäng från nedflyttingsstrecket, och nio för till att kunna plocka en serietillhörighet till. Det sistnämnda är dock inte aktuellt. För FC Rouen är helt enkelt inte så bra...

Formen?
Så där.
Kommer närmast från två raka förluster i ligan, senast föll man hemma mot bottenlaget Football Club de Versailles med 2-1.

Truppläget är jobbigt då man i detta fönster tappat både Farès Ghedjemis (13/4) (Frosinone i Italien) och Christopher Ibayi (överflyttad till Ajaccio efter gjort 8 mål på 15 matcher i Rouen).
Mot Toulouse (i förra cupomgången) fick starke Amede Kabongo tyvärr avbryta sin säsong efter blivit allvarligt skadad.

Ben Yedder tippas starta

Monacos status?
Helt OK!
Kommer närmast från två raka kryss,
Har flera tunga stjärnor som lär starta här, som Mohammed Salisu, Vanderson, Aleksandr Golovin och inte minst Wissam Ben Yedder. Det sägs att man tar cupen seriöst och då bör man slå ett kraftigt försvagat och formlöst tredjedivisionslag.
Jag lirar Monaco -1.5 mål till 1.85.
This is the stats tab
This is the post tip