bet365 livestreamar matchen.

I mitt tycke är det ett helt öppet möte som äger rum när Rukh Brest tar emot Gorodeja på Yunost Stadium. Efter sex spelade omgångar av vitryska Premier League har inte Rukh Brest imponerat alls, med sina två segrar, två kryss, två förluster, två gjorda mål och två insläppta mål. Med endast en seger på de fem senaste matcher ska inte Rukh Brest klara av att vinna varannan match mot Gorodeja, vars bortaspel har varit urstarkt och laget har spelat helt respektlöst mot sina motståndare.

Både Rukh Brest och Gorodeja tippas sluta på den nedre halvan av tabellen och inget av lagen är bättre än det andra, när man analyserar spelartruppen. Däremot har Rukh Brest haft enorma bekymmer i sin offensiv, med bara två gjorda mål hittills. Det har endast blivit ett mål framåt på de fem senaste matcherna, så det vittnar om stora bekymmer i anfallsspelet. I den senaste mållösa matchen borta mot Zhodino skadade sig Gheorghe Andronic i den första halvlek och utgick. In kom i stället Sergey Tikhonovskiy, som lyckades dra på sig två gula kort. Båda spelarna missar matchen mot Gorodeja och är avbräck i defensiven.

Det blir inte heller lättare för Rukh Brest när Gorodeja gästar dem. Anledningen är att Gorodeja har varit extremt svåra att bryta ner när de har agerat gäster. Bortsett från att Gorodeja förlorade inledningsmatchen mot Vitebsk med 0 - 1 så har de vunnit mot Belshina och mot Bgu Minst med 1 - 0 på bortaplan. Det är mäkta imponerande att klara av att hålla nollan mot dessa två lag, som är vassa offensivt. Efter att ha radat upp tre raka segrar blev det förlust senast för Gorodeja hemma mot Bate Borisov med 0 - 2. Men Bate Borisov är ligans bästa lag, som spelade riktigt bra denna match, så den förlusten ska inte Gorodeja skämmas över.

Med de offensiva problem som finns hos Rukh Brest, samt den skadan och avstängningen som finns i deras defensiv, har jag svårt att se dem som klara favoriter till seger. Gästerna Gorodeja har visat hur svåra de är att möta på bortaplan och jag är säker på att så blir fallet även i detta tuffa möte. Därmed finner jag ett värde i nästan dubbla pengar på att Gorodeja plockar poäng.

Speltips Rukh Brest - Gorodeja:
X2 - odds 1.98 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Rukh Brest:
Aleksandr Nechaev, Artem Rakhmanov, William, Pavel Sedko, Oleksandr Migunov, Vladislav Vasiljev, Denis Grechikho, Artem Petrenko, Vitali Gajduchik, Maksim Chizh & Abdoulaye Diallo.

Preliminär startelva Gorodeja:
Igor Dovgyallo, Semen Shestilovski, Sergey Usenya, Andrey Sorokin, Milan Joksimovic, Denis Yaskovich, Sergey Arkhipov, Kirill Pavlyuchek, Stanislav Sazanovich, Lazar Sajcic & Aleksandr Poznyak.
---

This is the stats tab
This is the post tip