SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Sverige reser till VEB Arena i Moskva för en träningsmatch med Ryssland på torsdagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
Odds 1.70 hos bet365 .

Måste ta underspelet i den här märkliga matchen. På söndag möter Sverige Kroatien i Zagreb och på onsdag möter Sverige Portugal i Lissabon. Ryssland möter Turkiet (söndag) och Ungern (onsdag). Säga vad man vill om Nations League, men det är ändå tävlingsmatcher av viss betydelse. Den här träningsmatchen hamnar såklart i kläm rejält. Lär bli reservbetonat, avslaget och "viktigaste är att vi inte åkte på några skador".

Sverige ska starta med följande elva:
Johnsson, Krafth, Starfelt, Holmen, Bengtsson - Seb Larsson, Svensson, Svanberg, Sema, Jordan L, Isak.

Blir med andra ord en helt reservfylld elva för Sverige (med möjligt undantag för Seb Larsson). Går att sätta visst frågetecken kring Sveriges försvar med i sammanhanget oprövade Starfelt/Holmen. Men Jannes gäng är så gott som alltid välorganiserade och svåra att bryta ner. Mittfältet med gnuggarna Seb och Gurra Svensson skrämmer inte direkt. Jordan Larsson gör sin första riktiga landskamp och Isak har inte varit i form på en tid. Svårt att se den här elvan göra mer än max ett mål.

Sedan Sverige vände 0-2 till 3-2 har Janne spelat sju landskamper med riktiga landslagstruppen (räknat bort januariturnén). Sex av dessa har innehållit under 2,5 mål.

Ryssland har tagit två raka segrar i Nations League och lär därmed fokusera på att göra det fortsatt bra där. Har sett laget i ett par matcher efter VM och blivit väldigt imponerad. Fartfyllt och positivt spel. Truppen består till största delen av spelare från inhemska ligan. Kan inte tänka mig att 32-årige anfallsstjärnan Dzyuba får 90 minuter här mtp Nations League-matcherna som kommer. Bakom honom är det väl inget som skrämmer sådär supermycket.

Jag tror det här blir tempofattigt och avslaget. Bör bli rätt likt en januariturnématch. Finns såklart individuellt skickliga spelare som kan blixtra till, men generellt är det inte lätt att skapa saker i ett lag som är helt icke-samspelt. Jag tror underspelet är en mycket bra spel i en match där jag inte tror något av lagen gör två mål. 0-0, 1-1 eller 1-0 till något av lagen känns troligt.

Speltips: Under 2,5 mål - odds 1.70 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip