Sista dagen i detta VM då både bronsmatchen och finalen ska spelas, och här i bronsmatchen ställs Ryssland mot Tjeckien.

Vi fick se ytterligare en knall från Finland senast då Ryssland åkte på spö och inte lyckades ta sig till final. Anttila blev den stora hjälten då han avgjorde matchen i tredje perioden, en match som slutade 0-1.
Ryssland lyckades inte få in en enda puck i matchen trots spelare som Kucherov, Kuznetsov och Malkin offensivt, samtliga stjärnspelare i NHL.
Nu får man istället sikta in sig på att plocka med sig en medalj hem, och gör man inte det så är fiaskot ännu större än det redan är, och jag tror man helt enkelt tar sig i kragen här.

För Tjeckien tog det också slut i semifinalen där man ställdes mot Kanada. Man förlorade matchen med 5-1 efter att man legat under med 5-0 med sju minuter kvar av matchen. Både första och andralinan gick poänglösa och nu ställs man mot Ryssland i en bronsmatch.
Lagen möttes i gruppspelet där ryssarna vann med 3-0, och tjeckerna lär vilja ha revansch. Jag tror dock inte man kommer räcka till då jag tror ryssarna kommer göra allt i sin makt för att iallafall få med sig någon medalj från detta VM.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT
Ger 1.61 hos 10bet .

This is the stats tab
This is the post tip