Slovan Bratislava:

Slovan Bratislava stöter på doldismotstånd från Luxemburg i Champions League-kvalets inledande runda och får finna sig i att axla ett stort favoritskap. Slovakerna tränas av den forne landslagsmannen och förbundskaptenen Vladimir Weiss och i laget har vi passande nog även hans son, den forne Manchester City-talangen, som också smidigt nog heter just Vladimir Weiss. I laget finner vi några bekanta namn, likt slovakiske landslagsspelaren och förre Milan-mittfältaren Juraj Kucka och Malmö FF-lånet Malik Abubakari.

I fjol vann Slovan Bratislava den slovakiska ligan för femte säsongen i följd och man kvalade till både Champions League och Europa League innan man landade i Europa Conference League, där man tog sig till åttondelsfinal innan det blev uttåg på straffar mot schweiziska FC Basel.

Hesperange:

FC Swift Hesperange från Luxemburg är ett av kvalets absoluta doldisgäng och Hesperange slog till med en riktig knall när man den gångna säsongen vann den första ligatiteln i lagets historia. Ligatiteln är en rejäl framgång, men det kommer nog krävas något extraordinärt från Hesperange för att kliva vidare till nästa runda i Champions League-kvalet. Luxemburg är en av de lägst rankade i Europa och återfinns först på plats 42.

Ska vara klasskillnad lagen emellan

Slovan Bratislava är en etablerad klubb i Europasammanhang, även om man inte vunnit något sedan Cupvinnarcupen 1969, och hemma i Slovakien radar man upp ligatitlar. Nu ställs Vladimir Weiss lag mot en fullständig doldis i Europasammanhang, som aldrig tidigare varit här och som precis firat sin första ligatitel. Det ska råda stor klasskillnad både på lag och liga och det här är ett motstånd Slovan Bratislava, som värmde upp med att besegra Rapid Bukarest med 4-1, ska ta sig förbi utan bekymmer. Slovan Bratislava att vinna både HT/FT finns till 1,75 hos Pinnacle och Slovan -1.5 finns till 1,73.
This is the stats tab
This is the post tip