På Turkmenbasy Stadium spelas en jämn match mellan två mittenlag i turkmenistanska Yokary Liga, där Sagadam tar emot Kopetdag Asgabat. Sagadam är en liten favorit till seger, eftersom de har en liten hemmaplansfördel, men i övrigt är det en öppen match. Det är två lag som oftast är involverade i målsnåla möten, där ingen av dem varken gör eller släpper in en massa mål.

Sagadam har haft stora bekymmer med att göra mål i inledningen av säsongen. Under de fyra första matcherna lyckades de bara göra ett mål. Det krävdes fram tills omgång fem för att ta sin första seger i ligan, genom att slå tabelljumbon Merw med 1 - 0 på hemmaplan. I och med segern gjorde Sagadam sitt andra mål för säsongen. Bakåt är de helt okej med fyra insläppta mål.

Gästerna Kopetdag Asgabat är riktigt starka i sin defensiv, men inte lika vassa framåt. Under de fyra första omgångarna hade de bara släppt in ett mål. I den senaste matchen ställdes de mot tabellettan Ahal (som hade tagit tre raka segrar på de första tre omgångarna) och då blev det förlust, men bara med 0 - 1. Framåt har det blivit tre gjorda mål på fem spelade matcher.

Det ska mycket till för att vi ska få se något målkalas i mötet mellan Sagadam och Kopetdag Asgabat. Vid en eventuell ledning kommer båda lagen att parkera bussen framför det egna målet och jobba stenhårt som ett lag för att hålla undan tiden ut. Då båda lagen är duktiga på att försvara sig, men inget av lagen på att ösa in mål har jag svårt att se båda lagen näta i matchen.

Speltips Sagadam - Kopetdag Asgabat:
Båda lag gör inte mål - odds 1.77 hos 888sport , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip