Måndagens enda match i den turkiska andradivisionen TFF 1 hämtas från New Sakarya Ataturk Stadium där Sakaryaspor gästas av Bodrumspor. Märkligt nog har marknaden valt bortalaget som en pytteliten favorit till seger. Sakaryaspor ligger på en sjätte plats i tabellen och har två poäng fler än sjuan Bodrumspor - som dessutom har en svajig form.

Sakaryaspor har spelat riktigt bra under de senaste omgångar. Det har blivit sju segrar på de åtta senaste omgångar. Wow! Siffrorna är inte helt korrekta då Yeni Malatyaspor slogs med 3 - 0 sist, utan att någon match spelades, då laget har dragit sig ur serien. Dock tar detta inget ifrån Sakaryaspor, som är oerhört hemmastarka med 9 segrar på 13 omgångar.

Bodrumspor är ett bra lag, som har hamnat i en formsvacka. Det har blivit tre nederlag på de fyra senaste omgångar. Bakom sig har de två raka 1 - 2 förluster mot Manisa och Rizespor. Bodrumspor ligger på den sista kvalplatsen till Süper Lig men kommer att få det tufft med tanke på konkurrensen. Ännu svårare blir det att resa hem med poäng i behåll.

Över dubbla degen i odds erbjuds på en Sakaryaspor seger, med en livlina.

Då Sakaryaspor har en utmärkt form och har spelat bättre under hela säsongen känns oddset på en rak hemmaseger för högt och värdefullt. Dock finns det mer värde att lägga ett spel på en seger till Sakaryaspor på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid ett kryss. Det blir en förlust vid en seger till Bodrumspor och vinst vid en rak hemmaseger i matchen.

Speltips Sakaryaspor - Bodrumspor:
1 asian 0 (samma som Sakaryaspor draw no bet) - odds 2.02 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip